Snel uren goedkeuren

Snel gewerkte uren goedkeuren zorgt voor overzicht en rust binnen een project. Je weet precies wie welk aantal uren heeft gewerkt en voordat je ze factureert, keur jij ze eerst goed. Dat maakt de communicatie naar de klant duidelijker en makkelijker.

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Fallback image
uren goedkeuren

Uren aanbieden en uren goedkeuren

Iedereen die aan een project werkt, registreert zijn of haar uren. Dit zorgt ervoor dat je goed weet wat de status van het project is en hoeveel uren er al aan zijn besteed. Nadat medewerkers hun uren hebben ingevoerd, bieden ze deze makkelijk aan en krijg jij een seintje. Ben je akkoord met de uren? Dan keur je ze met één klik goed. Is er iets niet helemaal goed gegaan? Dan kan de medewerker de uren nog aanpassen.

Probeer gratis

Laat de klant uren goedkeuren

Wil je niet zelf de gewerkte uren goedkeuren, maar dit door je klant laten doen? Met TimeChimp is dit geen probleem. Als de uren zijn geregistreerd, heeft je klant de mogelijkheid om via het klantenportaal de uren te bekijken en goed te keuren. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de uren eerst intern goed te laten keuren, voordat de klant ze kan goedkeuren. Door je klant bij de gemaakte uren te betrekken, weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn en voorkom je miscommunicatie.

Vrijblijvend proberen
facturatieprogramma

Makkelijk factureren na goedkeuring

Goedgekeurde uren factureer je met TimeChimp makkelijk en snel aan de klant. Naast dat je makkelijk uren, ritten en uitgaven registreert en dit allemaal goed laat keuren, factureer je ook makkelijk met de tool. Is de factuur niet op tijd voldaan? Stuur dan net zo makkelijk een betalingsherinnering. Zo heb je de administratie van het hele project van A tot Z op één plek en is projectmanagement een stuk makkelijker. Easy does it.

Probeer gratis

Andere functionaliteiten

Uren bijhouden

Lees meer
Lees meer over Uren bijhouden

Prikklok

Lees meer
Lees meer over Prikklok

Rittenregistratie

Lees meer
Lees meer over Rittenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape