Open Nav

Informer

Vereenvoudig je boekhouding met TimeChimp en Informer!

Zelf boekhouden bereikbaar maken voor het midden en klein bedrijf, daar staat Informer voor. Informer gelooft dat elke succesvolle ondernemer zelf bovenop zijn cijfers zit en daar helpen ze je graag bij. En door de koppeling met TimeChimp wordt de urenregistratie nu ook heel eenvoudig!

Koppel de urenregistratie van TimeChimp dus aan Informer en vereenvoudig je administratie. Met Informer kunnen zzp’ers en mkb’ers makkelijk zelf hun boekhouding regelen, waarbij hun adviseur, accountant of boekhouder kosteloos mee kan kijken. Maar ook zonder accountant kunnen zzp’ers en mkb’ers hun btw- en inkomstenbelasting doen. En door de koppeling met TimeChimp wordt jouw urenregistratie nu ook heel simpel.

Informer Smart Online Boekhouden

Nieuwe manier van btw-aangifte

Informer bestaat sinds 1993, maar de missie is nog steeds hetzelfde: boekhouden bereikbaar en eenvoudig maken voor iedereen. Zo is Informer ontwikkelpartner van de Belastingdienst en hebben ze samen met de Belastingdienst en Zeker-OnLine een nieuwe btw-aangifte voor zzp’ers ontwikkeld. Niet alleen kunnen ondernemers nu direct hun btw-aangifte doen,deze kan ook nog eens direct betaald worden met iDEAL. Online veiligheid is erg belangrijk, daarom laat Informer zich elk jaar controleren door Zeker-OnLine, een online keurmerk voor online applicaties die in samenwerking met de Belastingdienst is ontwikkeld. Met dit keurmerk kan Informer aantonen dat de werking van het boekhoudpakket juridisch correct is en dat de software veilig en betrouwbaar is.

Automatisch boekhouden

InformerOnline mag zich de trotse winnaar van de Robotic Accounting Contest 2018 noemen, met maar liefst 90,1% van de stemmen. Automatisch boekhouden gaat dus makkelijk met Informer. Je registreert je op het PEPPOL-netwerk en gebruikt alle Informer boekrobots. Deze leren makkelijk en snel jouw voorkeuren en gewoonten. Je hebt zelf nog wel alle controle, want je kunt voor de robots diverse controlemogelijkheden aanpassen. Dus tijdwinst door automatisch boekhouden, maar wel altijd zelf de controle houden.

Hart voor ANBI-stichtingen

Heb je een stichting en is het een ANBI? Dan mag je InformerOnline Boekhouden zzp helemaal gratis gebruiken! Bij Informer geloven ze dat ANBI-stichtingen hun geld beter kunnen besteden aan het verbeteren van de wereld, dan aan dure boekhoudsoftware.

Makkelijk met TimeChimp

Door de koppeling met TimeChimp wordt de registratie van uren, ritten en uitgaven super makkelijk. Je kunt eenvoudig via de mobiele app van TimeChimp uren bijhouden, die dan automatisch in jouw boekhoudpakket van Informer worden geplaatst! Wil je zelf het gemak ervaren? Probeer TimeChimp dan 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit. Daarnaast kun je 30 dagen gratis en vrijblijvend een van de boekhoudpakketten van InformerOnline uitproberen, of je nou zzp’er bent of een klein bedrijf bezit (mkb).

  • Automatisch boekhouden (robotic accounting)
  • Direct btw-aangifte + iDEAL betaling
  • Automatische koppeling tussen TimeChimp en Informer
  • Gratis pakket voor ANBI-stichtingen
  • Makkelijk uitgaven verwerken met Scan & Herken
  • 30 dagen vrijblijvend uitproberen
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/informer

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start