Open Nav

Koppelingen TimeChimp

Eenvoudig geregistreerde uren exporteren en factureren

Koppelingen

TimeChimp maakt het exporteren van uren een fluitje van een cent. Exporteer naar andere applicaties dankzij onze koppelingen of naar bijvoorbeeld Excel of PDF. Bovendien kun je ook eenvoudig gegevens importeren vanuit andere applicaties. TimeChimp is gespecialiseerd in urenregistratie en werkt naadloos samen met andere tools zodat je de gegevens slechts één keer in hoeft te voeren.

We maken het zo eenvoudig mogelijk om gegevens zoals klanten te importeren en aan de andere kant je uren te exporteren voor bijvoorbeeld facturatie. Deze synchronisatie tussen de diverse koppelingen maken het gemakkelijker om je huidige tools te blijven gebruiken waarbij je gegevens niet langer handmatig over hoeft te nemen. Je kunt ook exporteren naar diverse bestandsformaten, zodat je deze kunt importeren in de tools die je gebruikt waarmee TimeChimp niet direct koppelt.

Importeren en exporteren

TimeChimp maakt het eenvoudig om klanten te importeren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het .CSV-formaat dat daar de standaard voor vormt. Dit betekent dat je komma-gescheiden informatie kunt importeren om die in een rijk formaat te gebruiken in TimeChimp.

Aan de andere kant heb je de mogelijkheid om de gegevens uit TimeChimp te exporteren naar verschillende andere applicaties en tools. Voorbeelden hiervan zijn onze koppelingen met o.a. WeFactMoneybirdSnelStartAFASExact en Twinfield. Werk je met een andere projecttool? Dankzij de mogelijkheid om uren te exporteren hoef je die niet langer handmatig over te nemen en kun je een stuk sneller werken.

Uren exporteren en klanten importeren

Je kunt zowel uren exporteren als klanten importeren. Op die manier maken we het je in de beide richtingen zo gemakkelijk mogelijk. Het importeren of exporteren gebeurt met een druk op de knop in TimeChimp. Je hebt daar geen andere software voor nodig, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Exporteren naar PDF, CSV en Excel

Je kunt de uren exporteren naar PDF, .CSV en Excel. Bovendien heb je de mogelijkheid om gegevens te kopiëren naar het klembord en daar vervolgens direct gebruik van te maken. We zorgen voor de integratie met andere applicaties en maken het exporteren graag zo gemakkelijk mogelijk.

De mogelijkheid om uren te exporteren is het resultaat van ons luisterend oor. We ontvangen graag feedback van onze gebruikers en gaan daar vervolgens mee aan de slag om daadwerkelijk aan verbeteringen te werken.

Zelf ervaren hoe eenvoudig je de uren kunt exporteren om daar vervolgens elders gebruik van te maken? TimeChimp maakt de urenregistratie eenvoudig en zorgt voor handige export-mogelijkheden. Uitproberen? Vraag dan de gratis proefperiode aan.

  • Koppel TimeChimp aan je boekhoudpakket, salarisadministratie of CRM
  • Eenvoudig klanten en medewerkers synchroniseren
  • Factureer in TimeChimp of direct in je boekhoudpakket
  • Maak zelf een koppeling via onze publieke API
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/koppelingen-overzicht

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start