Voordelen urenregistratie
< 1 min

4 redenen waarom je vandaag nog moet starten met urenregistratie

Urenregistratie wordt vaak gezien als een tijdrovende taak, zonder rechtstreeks doel. Toch levert het registreren van uren meerdere voordelen op voor je project of organisatie. Hieronder vier redenen om je uren consistent bij te houden.

1. Waardevolle data over je organisatie

Met de registratietool van TimeChimp kun je veel meer dan alleen je uren registreren. Zo heb je inzicht in de tijd per klant, project of team. Maar ook kun je eenvoudig ritten, uitgaven, verlof en ziekte registreren. Kortom: het levert veel interessante informatie op die je kunt gebruiken om de processen in je organisatie te verbeteren.

2. Eenvoudig tussentijds factureren

Met de feature ‘Milestones’ in onze projectenmodule kun je altijd zien in welke fase van het proces het project zich bevindt. Hierdoor kun je ook gemakkelijk tussentijds factureren, op basis van afgeronde taken. Het maakt het eenvoudiger voor jezelf, zodat je je administratie beter op orde kunt houden.

3. Openheid richting de klant

Dankzij de gedetailleerde rapporten, kun je je uren eenvoudig verantwoorden richting de klant. Een klant kan precies zien hoe lang je ergens aan hebt gewerkt en waar je op dat moment mee bezig was. Zo ben je altijd transparant en ontstaan er geen onnodige discussies over het aantal gewerkte uren aan een bepaald project of bepaalde opdracht.

4. Inzichtelijke budgettering van projecten

Op het moment dat je uren bijhoudt, kun je realtime zien hoeveel budget er nog over is voor het betreffende project. Zo kun je zien of je op schema loopt en kun je wat bijsturen waar nodig.

Weten hoe urenregistratie jouw organisatie kan helpen? Probeer dan 14 dagen lang gratis onze tool!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape