Voordelen urenregistratie
< 1 min

4 redenen waarom je vandaag nog moet starten met urenregistratie

Urenregistratie wordt vaak gezien als een tijdrovende taak, zonder rechtstreeks doel. Toch levert het registreren van uren meerdere voordelen op voor je project of organisatie. Hieronder vier redenen om je uren consistent bij te houden.

1. Waardevolle data over je organisatie

Met de registratietool van TimeChimp kun je veel meer dan alleen je uren registreren. Zo heb je inzicht in de tijd per klant, project of team. Maar ook kun je eenvoudig ritten, uitgaven, verlof en ziekte registreren. Kortom: het levert veel interessante informatie op die je kunt gebruiken om de processen in je organisatie te verbeteren.

2. Eenvoudig tussentijds factureren

Met de feature ‘Milestones’ in onze projectenmodule kun je altijd zien in welke fase van het proces het project zich bevindt. Hierdoor kun je ook gemakkelijk tussentijds factureren, op basis van afgeronde taken. Het maakt het eenvoudiger voor jezelf, zodat je je administratie beter op orde kunt houden.

3. Openheid richting de klant

Dankzij de gedetailleerde rapporten, kun je je uren eenvoudig verantwoorden richting de klant. Een klant kan precies zien hoe lang je ergens aan hebt gewerkt en waar je op dat moment mee bezig was. Zo ben je altijd transparant en ontstaan er geen onnodige discussies over het aantal gewerkte uren aan een bepaald project of bepaalde opdracht.

4. Inzichtelijke budgettering van projecten

Op het moment dat je uren bijhoudt, kun je realtime zien hoeveel budget er nog over is voor het betreffende project. Zo kun je zien of je op schema loopt en kun je wat bijsturen waar nodig.

Weten hoe urenregistratie jouw organisatie kan helpen? Probeer dan 14 dagen lang gratis onze tool!

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape