Koppeling TimeChimp Yuki, Afas, CASH
2 min

AFAS, Yuki en CASH koppelingen

En we blijven lekker doorontwikkelen. Dit keer vertellen we jullie graag over 3 nieuwe koppelingen waar we de afgelopen weken mee bezig zijn geweest. Namelijk een koppeling met AFAS, Yuki en CASH. Door samen te werken met deze partijen en te koppelen met hun systemen, maken we het registreren van uren en de bijbehorende boekhouding steeds een stukje eenvoudiger. Met als uiteindelijke doel om maximaal overzicht voor jou als gebruiker te genereren met een minimale inspanning.

AFAS

We hebben het verzoek om te koppelen met AFAS veelvuldig gehoord van onze gebruikers en zijn daar hard mee aan de slag gegaan. En inmiddels zijn we bijna zover! De koppeling staat binnen enkele weken live, dus vanaf eind juli kun je heel eenvoudig je gegevens tussen TimeChimp en AFAS uitwisselen. Denk daarbij aan klantgegevens, facturen, etc. Maakt het leven voor jou weer een stukje makkelijker.

“Doordat zowel de payroll-, project- en logistieke administratie in één softwarepakket worden vastgelegd, is de boekhouding altijd actueel. De journaalposten worden automatisch gegenereerd vanuit een salaris uitbetaling, declarabele uren leiden tot een verkoopfactuur en ingekochte materialen zorgen voor mutaties in het inkoopboek.
Jouw financiële bedrijfsadministratie wordt geautomatiseerd door alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in hetzelfde systeem. Bijkomend voordeel is dat je altijd inzicht hebt in de oorsprong van die boeking en dus bijvoorbeeld altijd de bijbehorende factuur terug kunt vinden.”

AFAS

Yuki

Ook het verzoek om te koppelen met Yuki hoorde we steeds meer en meer. In eerste instantie verwachtte we pas ergens in de loop van Q3 deze koppeling te kunnen realiseren, maar omdat we onze gebruikers niet graag laten wachten hebben we deze supersnel ontwikkeld. En deze koppeling staat sinds vandaag live! Ga deze vooral meteen uitproberen als je al gebruikt maakt van Yuki.

“De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding. Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt.”

Yuki

 

CASH

Naast de koppelingen met AFAS en Yuki zijn we ook druk bezig om te koppelen met CASH. De koppeling is inmiddels gerealiseerd en moet alleen nog getest worden vanuit de kant van CASH. De verwachting is dat ook deze koppeling eind deze maand live staat.

“Automatisch boekhouden met CASH. Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt. Hierdoor is uw boekhouding altijd up-to-date en heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste cijfers. CASH: bedrijfssoftware voor elk soort onderneming.”

CASH

Feedback

Heb je zelf ook ideeën over een bepaalde koppeling of functionaliteit? Of heb je andere feedback die ons kan helpen de tool verder te ontwikkelen? Ga dan naar onze feedback-pagina en geef je feedback door of stem op een bestaand feedback-item.

Other blogs

Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

Stephanus van Vuuren - Lees alles over het Head of Product & Development en hoe hij en zijn team TimeChimp verbeteren!

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Lees meer over 8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Voorkom risico's en ontdek wat het belang is van goede databeveiliging is bij jouw digitale urenregistratie tool.

Lees meer
Lees meer over Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape