Meet the team
2 min

Even voorstellen: Colin @ TimeChimp

Een nieuwe maand, een nieuwe TimeChimper! Dit keer heten we Colin welkom die 1 juli gestart is bij ons. Als ‘Architect’ zal hij zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van onze tool om deze verder te doen groeien en nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van onze gebruikers. Met als uiteindelijke doel om van TimeChimp de nummer 1 urenregistratie tool te maken. Hieronder stelt hij zich even voor.

The future

Sinds 1 juli ben ik het team van TimeChimp komen versterken als Architect, een mooie stap voor mij persoonlijk.

Ik ken Wouter en Fred al jaren op persoonlijk vlak. Zo is Wouter ooit via mij als programmeur begonnen bij onze toenmalige werkgever, waar hij de eerste aanzet tot TimeChimp ook heeft gemaakt. Een aantal jaren later staat er een product dat ik vanaf de zijlijn al groter en groter heb zien worden. Toen Wouter mij dan ook vroeg om de kleine rol (als architectuur vraagbaak) die ik tot dan af en toe vervulde een permanentere invulling te gaan geven, hoefde ik niet lang na te denken om ja te zeggen!  Ik zie veel mogelijkheden om de bestaande tool verder uit te bouwen/optimaliseren om op die manier aan de toekomst van TimeChimp te werken.

De komende tijd gaan we o.a. bouwen aan TimeChimp 2.0, een nog betere gebruikerservaring en uitgebreidere mogelijkheden met meer controle en inzicht. Iets waar we zelf met veel enthousiasme naar uitkijken hopelijk onze gebruikers ook!

The past

Ik ben al 15 jaar werkzaam in de IT. Als SharePoint / Office365 programmeur en architect heb ik veel kennis van bedrijfskritische (SaaS) oplossingen. Ik heb de laatste 5 jaar bij grote instanties als NATO Cyber Defense, Europol en Buitenlandse Zaken gewerkt aan information-sharing en samenwerkingsportalen.

In de rol van meewerkend architect heb ik door het opleveren van deze (Enterprise) systemen, van infrastructuur en beveiliging tot gebruiksinterfaces ontwerpen, ervaring met alle facetten van het proces dat bij een SaaS product als TimeChimp komt kijken.

Who’s Colin?

Ik ben easy-going, houd van een feestje maar ga net zo lief met een goed boek in een strandstoel zitten. Mijn passie voor techniek maakt dat mijn werk mijn hobby is (een potentiële valkuil ?). Het liefst reis ik door verre landen, of road-trippend door Europa.

Wie weet tot snel!

Ook werken bij TimeChimp? Kijk dan snel op onze vacature pagina!

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape