Nieuwe koppelingen TimeChimp
2 min

Coming soon: AFAS, CASH en Yuki koppelingen

Aangezien we bij TimeChimp niet graag stilzitten en het onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk willen maken, zijn we op dit moment o.a. bezig met 3 nieuwe koppelingen. En niet de minste al zeggen we het zelf, namelijk AFAS, CASH en Yuki. Door samen te werken met deze partijen en te koppelen met hun systemen, maken we het registreren van uren en de bijbehorende boekhouding weer een stapje makkelijker. Met als uiteindelijke doel om maximaal overzicht voor jou als gebruiker te genereren met een minimale inspanning.

AFAS

We zijn al een tijdje in gesprek met AFAS over een koppeling met TimeChimp en inmiddels zijn we de koppeling ook daadwerkelijk aan het bouwen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Niet alleen omdat AFAS een grote partij is op o.a. het gebied van boekhouden, maar vooral ook omdat veel van onze gebruikers hier om gevraagd hebben. En daar sluiten wij onze oren uiteraard niet voor. We verwachten begin Q3 de koppeling up and running te hebben.

“Doordat zowel de payroll-, project- en logistieke administratie in één softwarepakket worden vastgelegd, is de boekhouding altijd actueel. De journaalposten worden automatisch gegenereerd vanuit een salaris uitbetaling, declarabele uren leiden tot een verkoopfactuur en ingekochte materialen zorgen voor mutaties in het inkoopboek.

Jouw financiële bedrijfsadministratie wordt geautomatiseerd door alle bedrijfsactiviteiten die je registreert in hetzelfde systeem. Bijkomend voordeel is dat je altijd inzicht hebt in de oorsprong van die boeking en dus bijvoorbeeld altijd de bijbehorende factuur terug kunt vinden.”

CASH

Naast de koppeling met AFAS zijn we ook druk bezig om te koppelen met CASH. Ook dit verzoek kregen we steeds vaker te horen vanuit onze gebruikers. En inmiddels staat de bèta versie live en wordt de koppeling uitvoerig getest. We houden je daar uiteraard van op de hoogte.

“Automatisch boekhouden met CASH. Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt. Hierdoor is uw boekhouding altijd up-to-date en heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste cijfers. CASH: bedrijfssoftware voor elk soort onderneming.”

CASH Appcenter

Yuki

Last but not least zijn we bezig met een koppeling met Yuki. De eerste contacten zijn gelegd en op dit moment wachten we nog op documentatie om de koppeling ook daadwerkelijk te kunnen realiseren. De verwachting is dat we deze in de loop van Q3 live kunnen zetten. Keep you posted!

“De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding. Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt.”

Feedback

Heb je zelf ook ideeën over een bepaalde koppeling of functionaliteit? Of heb je andere feedback die ons kan helpen de tool verder te ontwikkelen? Ga dan naar onze feedback-pagina en geef je feedback door of stem op een bestaand feedback-item!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape