Contracturen en overuren
< 1 min

Contracten en overuren voor medewerkers

Vorige week hebben we de verbeteringen live gezet voor het verlof van medewerkers en deze week staat het nieuwe gedeelte live voor de contracten en overuren.

Meerdere contracten voor een medewerker
Voorheen was het erg lastig om bij te houden wanneer een medewerker overging naar een nieuw contract met daarin meer of minder uren per week. We hebben hier veel vragen over gehad en aan de hand van deze feedback dit totaal vernieuwd. Sinds vandaag is het nu mogelijk om een contract af te sluiten met een einddatum en daaraan sluitend een nieuw contract te laten beginnen met een ander aantal werkuren per week. Bij het berekenen van alle overuren wordt er nu rekening gehouden met de verschillende contracten, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Contracten & overuren medewerkers

Overuren uitbetalen
Ook is het met deze nieuwe release mogelijk om overuren te laten uitbetalen en deze uitbetaling te registreren in TimeChimp zodat deze worden gecompenseerd in de berekening van de overuren. Dit werkt hetzelfde bij het uitbetalen van verlof wat vorige week gereleased is.

Contracten & overuren medewerkers

Inzicht overuren medewerker
Sinds deze week heeft de medewerker (en beheerder natuurlijk ook) een veel beter overzicht in welke week de overuren zijn gemaakt en uiteraard ook hoeveel.

Contracten & overuren medewerkers

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape