Desktop app beta versie
< 1 min

Desktop app beta versie ready for take off!

Via onze feedback-pagina krijgen we veel verzoeken door voor nieuwe functionaliteiten. Een van de feedback items waarop het meest gestemd is, is de desktop app. Kort gezegd een applicatie waarmee je ook tijd kunt registreren zonder dat je een browser open hebt staan. Dus hebben we de mouwen opgestroopt en zijn we daar mee aan de slag gegaan. En met succes! We hebben inmiddels de bèta versie afgerond en onze testgroep gaat deze week beginnen met testen.

Desktop app beta testing

Voor de bèta test van onze desktop app hebben we een groep van 30 gebruikers die een maand lang de applicatie gaan testen. Ze zullen de desktop app volledig doorlichten en hun bevindingen met ons delen. Staat er iets niet op zijn plek, mist er iets, zitten er bugs in, etc. Op basis van die feedback gaan we opnieuw aan de slag en de applicatie verder doorontwikkelen. De verwachting is dat we in Q3 de definitieve versie van de desktop app live kunnen zetten voor al onze gebruikers. Dat is uiteraard afhankelijk van de feedback die we doorkrijgen van onze testgroep.

Grote voordeel van een desktop app is natuurlijk dat je jouw uren ook kunt registreren zonder dat je een browser hoeft te openen. De applicatie is altijd ‘present’ op je desktop. Op die manier proberen we het registreren nóg een stukje makkelijker te maken voor onze gebruikers. Dat is het grote doel dat we altijd voor ogen hebben.

Feedback

Heb je ook een goed idee voor een nieuwe functionaliteit die je graag met ons en de community wilt delen? Ga dan naar onze  feedback-pagina en laat jouw idee achter. Op die manier kunnen andere gebruikers er op stemmen en wie weet schrijven we volgende keer een blog over jouw idee!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape