Nieuw boekjaar
2 min

Een nieuw (boek)jaar? Tijd om over te stappen op slimme tools!

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens, ook als ondernemer. Wil jij in 2020 op een meer gestructureerde manier werken én je werk eenvoudiger maken? Dan is het nieuwe boekjaar het ideale moment om over te stappen op tools die jouw leven makkelijker gaan maken.

Probleem: verlies van grip op tijdsbesteding werknemers

Dacht jij dit jaar wel eens: “Ik heb oprecht géén idee waar collega X mee bezig is / ik heb geen idee hoelang collega X al aan dat project aan het werken is”? Dan ben je niet alleen! Een vaak voorkomend probleem bij groeiende organisaties is dat je als oprichter het overzicht verliest. Hierdoor kan je het gevoel krijgen dat je de grip verliest op je organisatie, maar kun je ook écht in de problemen komen. Wie weet worden er teveel uren gemaakt op een project en zit je ruim boven budget. Uren die je niet kunt factureren. Of blijkt dat er structureel (te) veel wordt overgewerkt. Dit wil je uiteraard niet.

Kies daarom voor overzicht en grip en kies voor een programma waarmee je eenvoudig aan urenregistratie kunt doen zoals TimeChimp. De meeste werknemers worden niet gelukkig van het woord ‘urenregistratie’, omdat deze term vaak doet denken aan onhandige en tijdrovende programma’s. Daarom is TimeChimp ‘as simple as can be’. In slechts enkele klikken registreert een werknemer uren, uitgaven en ritten. En uiteraard is je werknemer niet gebonden aan een computer of laptop om dingen te registreren. Via de mobiele app kan een werknemer namelijk overal registreren. De gewerkte uren even invullen in de trein naar huis, verlof aanvragen in de pauze, vlug je rit registreren terwijl je wacht op de klant en ga zo maar door. Snel, handig én overal registreren doe je met TimeChimp.

Uiteraard biedt dit ook veel voordelen voor jou als ondernemer. Eindelijk heb je weer inzicht in de projecten, zonder als een ‘control freak’ aan micromanagement te moeten doen om te weten waar iedereen mee bezig is. Zo heb je minder stress, omdat je eenvoudig een overzicht krijgt van wat er speelt in jouw organisatie.

Probleem: een handmatige boekhouding

De kans is groot dat je bij de start van jouw onderneming ervoor kiest om nog geen boekhoudprogramma aan te schaffen om zo kosten te besparen. Na een tijdje zul je echter merken dat het handmatig verwerken van allerlei facturen steeds meer tijd kost. Kies er daarom voor om hier geen tijd meer aan te verspillen en investeer in een goed boekhoudprogramma of huur een boekhouder in. We beloven het je, hier krijg je geen spijt van. Heb je nog geen ‘full-blown’ boekhoudprogramma nodig, maar zoek je wel een manier om makkelijker te factureren? Kies dan voor een programma dat meerdere handige functionaliteiten combineert. Zo kun je met TimeChimp bijvoorbeeld ook factureren, naast onder andere uren registreren.

Kies voor gemak

Laat de stress en de vervelende, repetitieve werkjes achter je. Kies resoluut voor tools die jouw leven makkelijker maken. Dan kunnen jij en je werknemers zich allemaal richten op wat écht belangrijk is: goed werk leveren, klanten blij maken, groeien en plezier hebben in je werk. Veel succes!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape