Meet the team Brendan Dekker
3 min

Even voorstellen: Brendan | TimeChimp

Aangezien TimeChimp groeit als kool verwelkomen we bijna maandelijks een nieuwe collega. En dit keer valt de eer te beurt aan Brendan die vanaf 1 mei gestart is bij ons. Hij gaat zich voornamelijk richten op de content en de marketing. Om ook op die manier van TimeChimp de nummer 1 urenregistratie tool te maken. Maar je kan hem ook tegenkomen wanneer je ons een vraag stelt. Want wij vinden het belangrijk dat iedereen in ons team contact (en dus feeling) houdt met onze klanten. En aangezien wij persoonlijk contact ook erg belangrijk vinden stelt hij zich even voor. Wel zo netjes toch?

Even voorstellen

Sinds 1 mei mag ik mezelf ook ‘TimeChimper’ noemen. En daar ben ik zeer happy mee! Ik ken de oprichters Wouter en Fred al jaren en heb de ontwikkeling van TimeChimp altijd met bovengemiddelde interesse gevolgd. En zeker het laatste jaar waarbij de tool echt een vlucht heeft genomen en nu de nummer 1 urenregistratie tool op de markt is voor het MKB en zzp’ers. Wat me vooral aanspreekt is de ambitie binnen het bedrijf. Iedereen wil groeien en het liefst zo snel mogelijk. Maar dan wel op de juiste manier. Een mooie combinatie van lef, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Want groei is belangrijk, maar kwaliteit staat bovenaan. Al met al sluiten de ideeën van Wouter en Fred (maar ook de rest van het team) perfect aan bij mijn eigen ambities en persoon. Die klik voelde ik vanaf het eerste gesprek dat ik met ze had en dat bleek andersom ook zo. Ik kijk er dus naar uit om gezamenlijk TimeChimp nog harder te laten groeien, maar bovenal ook van TimeChimp een nóg betere tool te maken dan het nu al is!

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik qua werk veel ervaring opgedaan op zowel marketing als klantenservice gebied. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, maar daarnaast ook als freelancer. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat mijn passie meer op het gebied van marketing ligt, maar de klantenservice kant blijft ook zeker mijn interesse houden. Ik denk ook dat deze twee velden elkaar op veel vlakken raken. Tevreden klanten zijn namelijk de beste marketing die je kan hebben. En tevreden klanten bereik je niet  alleen door een fantastisch product te hebben, maar zeker ook door de klant centraal te zetten. Daar moet volgens mij de focus op liggen en dat hebben ze (of we inmiddels) bij TimeChimp heel goed in de smiezen. Er is een mooie wisselwerking tussen TimeChimp en de klant, waarbij de klant ook veel invloed heeft op de (ontwikkeling van) de tool. Iets dat we wat mij betreft ook moeten blijven ontwikkelen om de urenregistratie nog eenvoudiger te maken.

Persoonlijk

Ik ben iemand die makkelijk in de omgang is, open staat voor (de meningen van) anderen, houdt van gezelligheid en mensen om zich heen, maar het ook heerlijk vindt om soms alleen te zijn. Daarnaast moet er gelachen worden. Humor vind ik erg belangrijk in zowel mijn privéleven als zakelijk. Mag ook zeker op (of soms over) het randje zijn, niks mis mee. Maar wat dat betreft zit ik hier wel goed op m’n plek volgens mij. Ik maak daarnaast graag verre reizen, de laatste was in februari naar Sri Lanka. Natuurlijk is het lekker om in de winter de zon op te zoeken, maar vooral het in aanraking komen met nieuwe culturen is wat me het meest aanspreekt. Je krijgt daardoor ook een andere kijk op de wereld en gaat het leven dat je hier hebt ook veel meer waarderen.

Tot zover even mijn introductie. Nu alleen nog even een master in FIFA worden, want dat schijnt hier vrijdagmiddag nogal een dingetje te zijn. Iets met ‘bragging rights’ ofzo… 😉

Wie weet tot snel!

Ook werken bij TimeChimp? Kijk dan snel op onze vacature pagina!

Andere

Hoe hou je je aan de planning van je project?

Lees meer
Lees meer over Hoe hou je je aan de planning van je project?

Meet the team - Shai

Lees meer
Lees meer over Meet the team - Shai

Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape