Meet the team Jasmine Hakkert
2 min

New arrival: Customer Service Manager Jasmine

We hebben weer een nieuwe TimeChimper voor je in de aanbieding. Dit keer is het Jasmine die zich even voorstelt aan het grote publiek. Ze gaat aan de slag als Customer Service Manager en gaat er voor zorgen dat ons klantcontact nog een stukje beter wordt. Daarnaast gaat ze de interne processen binnen het bedrijf optimaliseren, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Zet ‘m op Jasmine!

Even voorstellen

1 mei ben ik vol enthousiasme begonnen bij TimeChimp. Tijdens mijn gesprekken met TimeChimp werd mij een ding duidelijk: dit is een bedrijf met visie en gaat daar ook vol voor. Het enthousiasme werkte aanstekelijk en voor ik het door had, was ik ook TimeChimper. TimeChimp maakt momenteel grote stappen en wij willen jullie dezelfde support blijven bieden als toen we nog maar tien klanten hadden. Hier ga ik mijn uiterste best voor doen, maar ook om de service nog beter te maken. Mij kom je dus o.a. tegen in onze chat en via de telefoon waar ik je graag verder help met al je vragen, verzoeken of gewoon een gezellig babbeltje! Uiteraard blijft het vertrouwde team ook beschikbaar op de chat, want feeling met onze klanten houden vinden wij belangrijk.

Who’s Jasmine

Maar wie zit er dan aan de andere kant van de lijn en wat interesseert me zoal buiten TimeChimp? Wanneer ik niet aan het werk ben, is mijn gezin het allerbelangrijkste. Ik vind het heerlijk om in de weekenden uitgebreid te koken en sta dan ook gemakkelijk twee uur in de keuken. Net zoals m’n collega’s ben ook ik gek op reizen. Ik ga met net zoveel enthousiasme een nieuwe stad ontdekken als dat ik met een rugzak de natuur in ga.

Ook deel uitmaken van ons fantastische team? Check dan snel onze vacatures!

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape