Facturen en offertes beter inzichtelijk
< 1 min

Aflevering factuur & offerte beter inzichtelijk

We hebben weer een nieuwe feature toegevoegd die het makkelijker maakt voor jou om in de gaten te houden of je klanten die belangrijke offerte of factuur wel ontvangen hebben. Voortaan niet meer gissen of nabellen, je kunt dit direct in TimeChimp terugzien.

Aflevering facturen en offertes

Vanaf heden kun je in TimeChimp direct zien of je factuur of offerte is ontvangen door de klant. Je kunt zelfs zien of deze geopend is door de klant! Hierdoor heb je het gehele traject van het versturen van de eerste offerte tot aan het verzenden van de laatste factuur inzichtelijk in TimeChimp. Op die manier kun je veel beter een vinger aan de pols houden wat betreft de gehele workflow van een project en het offreren en de facturatie in het bijzonder.

Je ziet de historie van aflevering terug wanneer je een factuur opent. Aan de rechterzijde kun je inzien wat de geschiedenis is van de betreffende factuur of offerte.

Email aflevering facturen & offertes

Lay-out facturen en offertes

We bieden ook verschillende manier aan om de lay-out van je offerte of factuur te personaliseren. Je kunt hiervoor onze eigen customizer gebruiken of gebruik maken van bepaalde CSS om je lay-out vorm te geven.

Maak je nog geen gebruik van de offerte- en/of factuurmodule in TimeChimp? Dan kun je deze eenvoudig activeren via Instellingen -> App Center. Hiervoor is het Business of Enterprise abonnement nodig.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape