Facturen en offertes beter inzichtelijk
< 1 min

Aflevering factuur & offerte beter inzichtelijk

We hebben weer een nieuwe feature toegevoegd die het makkelijker maakt voor jou om in de gaten te houden of je klanten die belangrijke offerte of factuur wel ontvangen hebben. Voortaan niet meer gissen of nabellen, je kunt dit direct in TimeChimp terugzien.

Aflevering facturen en offertes

Vanaf heden kun je in TimeChimp direct zien of je factuur of offerte is ontvangen door de klant. Je kunt zelfs zien of deze geopend is door de klant! Hierdoor heb je het gehele traject van het versturen van de eerste offerte tot aan het verzenden van de laatste factuur inzichtelijk in TimeChimp. Op die manier kun je veel beter een vinger aan de pols houden wat betreft de gehele workflow van een project en het offreren en de facturatie in het bijzonder.

Je ziet de historie van aflevering terug wanneer je een factuur opent. Aan de rechterzijde kun je inzien wat de geschiedenis is van de betreffende factuur of offerte.

Email aflevering facturen & offertes

Lay-out facturen en offertes

We bieden ook verschillende manier aan om de lay-out van je offerte of factuur te personaliseren. Je kunt hiervoor onze eigen customizer gebruiken of gebruik maken van bepaalde CSS om je lay-out vorm te geven.

Maak je nog geen gebruik van de offerte- en/of factuurmodule in TimeChimp? Dan kun je deze eenvoudig activeren via Instellingen -> App Center. Hiervoor is het Business of Enterprise abonnement nodig.

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape