Facturen en offertes beter inzichtelijk
< 1 min

Aflevering factuur & offerte beter inzichtelijk

We hebben weer een nieuwe feature toegevoegd die het makkelijker maakt voor jou om in de gaten te houden of je klanten die belangrijke offerte of factuur wel ontvangen hebben. Voortaan niet meer gissen of nabellen, je kunt dit direct in TimeChimp terugzien.

Aflevering facturen en offertes

Vanaf heden kun je in TimeChimp direct zien of je factuur of offerte is ontvangen door de klant. Je kunt zelfs zien of deze geopend is door de klant! Hierdoor heb je het gehele traject van het versturen van de eerste offerte tot aan het verzenden van de laatste factuur inzichtelijk in TimeChimp. Op die manier kun je veel beter een vinger aan de pols houden wat betreft de gehele workflow van een project en het offreren en de facturatie in het bijzonder.

Je ziet de historie van aflevering terug wanneer je een factuur opent. Aan de rechterzijde kun je inzien wat de geschiedenis is van de betreffende factuur of offerte.

Email aflevering facturen & offertes

Lay-out facturen en offertes

We bieden ook verschillende manier aan om de lay-out van je offerte of factuur te personaliseren. Je kunt hiervoor onze eigen customizer gebruiken of gebruik maken van bepaalde CSS om je lay-out vorm te geven.

Maak je nog geen gebruik van de offerte- en/of factuurmodule in TimeChimp? Dan kun je deze eenvoudig activeren via Instellingen -> App Center. Hiervoor is het Business of Enterprise abonnement nodig.

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape