Facturen en offertes beter inzichtelijk
< 1 min

Aflevering factuur & offerte beter inzichtelijk

We hebben weer een nieuwe feature toegevoegd die het makkelijker maakt voor jou om in de gaten te houden of je klanten die belangrijke offerte of factuur wel ontvangen hebben. Voortaan niet meer gissen of nabellen, je kunt dit direct in TimeChimp terugzien.

Aflevering facturen en offertes

Vanaf heden kun je in TimeChimp direct zien of je factuur of offerte is ontvangen door de klant. Je kunt zelfs zien of deze geopend is door de klant! Hierdoor heb je het gehele traject van het versturen van de eerste offerte tot aan het verzenden van de laatste factuur inzichtelijk in TimeChimp. Op die manier kun je veel beter een vinger aan de pols houden wat betreft de gehele workflow van een project en het offreren en de facturatie in het bijzonder.

Je ziet de historie van aflevering terug wanneer je een factuur opent. Aan de rechterzijde kun je inzien wat de geschiedenis is van de betreffende factuur of offerte.

Email aflevering facturen & offertes

Lay-out facturen en offertes

We bieden ook verschillende manier aan om de lay-out van je offerte of factuur te personaliseren. Je kunt hiervoor onze eigen customizer gebruiken of gebruik maken van bepaalde CSS om je lay-out vorm te geven.

Maak je nog geen gebruik van de offerte- en/of factuurmodule in TimeChimp? Dan kun je deze eenvoudig activeren via Instellingen -> App Center. Hiervoor is het Business of Enterprise abonnement nodig.

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape