Hidde de Koning
< 1 min

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Hidde de Koning is één van onze Customer Success Managers die de hele dag klaarstaan om ervoor zorgen dat onze klanten alles uit TimeChimp halen. Je kan je daarom vast goed voorstellen dat Hidde elke dag flink wat vragen krijgt. Maar welke vragen zijn dat dan? We vroegen het aan Hidde.

Is het verzuim saldo veranderd?

Ja dat klopt! Het verzuim saldo in het dashboard van de medewerkers is veranderd van het jaarlijkse verzuim saldo naar het totale verzuim saldo. Dit hebben we gedaan zodat de beheerders een beter overzicht hebben van het totale verzuim binnen de organisatie.

Waar zie ik het overzicht van alle deelprojecten?

Het overzicht van de deelprojecten vind je in het hoofdproject. Zo zie je in het hoofdproject de ontwikkelingen terug van alle deelprojecten die eronder hangen. Als je dan het overzicht per deelproject wil zien, kan je binnen het hoofdproject het deelproject selecteren om het in detail te bekijken.

Hoe verander ik het e-mailadres van een bestaande medewerker?

Alleen de medewerker zelf kan zijn of haar e-mailadres aanpassen bij hun persoonlijke instellingen van TimeChimp. Andere medewerkers of zelfs de beheerder kunnen het e-mailadres van een medewerker niet veranderen, dit moet dus echt door de persoon zelf gedaan worden.

Hoe voeg ik een urenspecificatie toe aan mijn facturen?

Er zijn twee manieren om dit te doen. Zo kan je bijvoorbeeld een urenspecificatie aanmaken als je een factuur aanmaakt. Je maakt dan een urenspecificatie over uren die in de factuur verwerkt zijn. De andere manier is om de urenspecificatie los aan te maken in het tabblad ‘overzichten’. Dan maakt onze tool een los PDF-bestand aan, die je los aan je klant kan sturen of meestuurt met een factuur.

Andere

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Lees meer
Lees meer over Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape