TimeChimp 2.0
2 min

First look op TimeChimp 2.0

De product development afdeling van het nieuwe TimeChimp draait op volle toeren. Terwijl zij naar een Beta versie werken, hebben wij met een aantal gebruikers de nieuwe interface getest. Gebruikerstesten doen we om ons redesign te valideren en om onze gebruikers nog beter te leren kennen. Zo zijn we in staat om de tool te kunnen optimaliseren voor dagelijks gebruik.

Resultaten

Omdat we dagelijks contact hebben met jou als eindgebruiker weten we heel goed waar je tegenaan loopt en wat we je uit handen kunnen nemen. De resultaten van de gebruikerstesten zijn zeer positief. We hebben de meeste design keuzes kunnen valideren, die resulteerde in opgeluchte geluiden bij onze testers. Daarnaast hebben we ook een goede mix van kritische feedback gedocumenteerd waar we mee aan de slag kunnen. Bovendien hebben we veel geleerd over jullie workflows, en welke toepassingen relevant zijn bij urenregistratie. Bedankt voor het delen van jullie inzichten, daar zullen meerdere gebruikers later profijt van hebben.

Hoe nu verder?

De feedback is gecategoriseerd en ingepland. Het team werkt gestaag door aan een Beta versie. Deze testomgeving kun je als eerste testen door je op te geven als testgebruiker. Onderaan dit bericht zie je hoe je je kunt opgeven. Je krijgt dan toegang tot de nieuwe omgeving en kunt de Basic functionaliteiten uitproberen. We verzorgen een manier waarop je je feedback kunt delen met ons. Hierop zullen wij een verbeterslag gaan maken. Hou er rekening mee dat de testomgeving niet zo stabiel is als het huidige TimeChimp, het is immers een Beta.

Namens het team willen we onze gebruikers nogmaals bedanken voor het participeren in deze transformatie naar een product wat nóg beter van dienst kan zijn in de toekomst.

Wil je tester worden van TimeChimp? Geef je dan op via s.vandersteen@timechimp.com. We registreren je e-mail, en sturen de link naar de Beta wanneer deze gelanceerd wordt.

Keep in touch!

Team TimeChimp

Check hier onze roadmap

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape