2 min

Goedkeuren of afkeuren van uren

Bij TimeChimp zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van onze tool. We voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten en/of koppelingen toe en breiden bestaande functionaliteiten uit. Over het algemeen doen we dit na feedback van onze gebruikers. Uiteindelijk werken die elke dag met onze tool en daarom hechten wij veel waarde aan deze feedback. Ook de volgende uitbreiding op een bestaande functionaliteit komt uit de koker van onze gebruikers.

We hebben namelijk de module ‘Goedkeuren’ herzien. Deze module wordt zeer regelmatig en door veel van onze klanten gebruikt, omdat het zorgt voor meer overzicht en supervisie. Naar aanleiding van de feedback van onze gebruikers en ons eigen inzicht hebben we de volgende features toegevoegd of verbeterd.

Module ‘Goedkeuren’ activeren

Wil je uren goedkeuren van je medewerkers alvorens het factureren? Of wil je deze rechtstreeks aanbieden aan je klant? Dan kun je dat eenvoudig doen via TimeChimp door de Goedkeuren module aan te zetten. Voor deze module is minimaal het Business abonnement nodig. Kun je de module niet activeren in het App Center? Dan moet je waarschijnlijk je abonnement upgraden.

Goedkeuren Uren

Workflow kiezen

Wanneer de ‘Goedkeuren’ module is geactiveerd kun je als Beheerder voor diverse workflows kiezen. Zo bieden we voor verschillende organisaties de juiste workflow aan. Er zijn 4 verschillende workflows, namelijk:

 • Intern – Medewerkers bieden hun uren aan de projectmanager aan.
 • Extern – Medewerkers bieden hun uren aan de klant aan in het klantenportaal.
 • Intern/Extern – Medewerkers bieden hun uren eerst aan de projectmanager aan, alvorens ze aan de klant aangeboden worden in het klantenportaal.
 • Extern/Intern – Medewerkers bieden hun uren eerst aan de klant aan in het ‘Klantenportaal’, alvorens ze aangeboden worden aan de projectmanager.

Uren goedkeuren

Medewerkers kunnen bij ‘Registreren’ hun uren, uitgaven en ritten aanbieden. Hier kunnen ze diverse regels selecteren om aan te bieden, of alles in een keer. Als ‘Projectmanager’ of ‘Beheerder’ kun je vervolgens onder ‘Overzichten’ de aangeboden uren terugvinden en goedkeuren. Of afkeuren natuurlijk. Voor de klant werkt dit hetzelfde, alleen doet hij/zij dit via het ‘Klantenportaal’.

Statushistorie

Vanaf heden kun je ook de statushistorie inzien van de aangeboden regels. We houden bij wanneer de regel geregistreerd is, aangeboden, goed- of afgekeurd en gefactureerd. Hierin staan onder andere datum en tijd, eventuele opmerkingen, handtekening (wanneer vereist) en op welk factuur het uiteindelijk gefactureerd is. Zo kun je een regel voortaan van begin tot eind achterhalen.

Direct af laten tekenen

Een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om uren direct af te laten tekenen op locatie. Zo kunnen jouw medewerkers via de iOS of Android app de uren laten goedkeuren en direct op locatie laten aftekenen middels een digitale handtekening. Op die manier voorkom je misverstanden achteraf en kun je de uren sneller door factureren omdat ze direct goedgekeurd zijn. Of je kunt een issue meteen oplossen wanneer uren afgekeurd worden. Al met al komt het de workflow zeer ten goede.

E-mail notificaties

Je kunt nu eenvoudig instellen van welke statuswijziging je een e-mail wilt ontvangen. Zo heb je meer supervisie over de statuswijzigingen, ook buiten TimeChimp. De e-mail notificaties zijn persoonsgebonden en stel je in onder Mijn Profiel / Notificaties. Bijvoorbeeld wanneer je bericht wilt ontvangen als medewerkers verlof aanvragen.

Meer weten over TimeChimp en het goedkeuren uren? Probeer dan gratis 14 dagen onze tool en alle functionaliteiten uit!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape