2 min

Goedkeuren of afkeuren van uren

Bij TimeChimp zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van onze tool. We voegen regelmatig nieuwe functionaliteiten en/of koppelingen toe en breiden bestaande functionaliteiten uit. Over het algemeen doen we dit na feedback van onze gebruikers. Uiteindelijk werken die elke dag met onze tool en daarom hechten wij veel waarde aan deze feedback. Ook de volgende uitbreiding op een bestaande functionaliteit komt uit de koker van onze gebruikers.

We hebben namelijk de module ‘Goedkeuren’ herzien. Deze module wordt zeer regelmatig en door veel van onze klanten gebruikt, omdat het zorgt voor meer overzicht en supervisie. Naar aanleiding van de feedback van onze gebruikers en ons eigen inzicht hebben we de volgende features toegevoegd of verbeterd.

Module ‘Goedkeuren’ activeren

Wil je uren goedkeuren van je medewerkers alvorens het factureren? Of wil je deze rechtstreeks aanbieden aan je klant? Dan kun je dat eenvoudig doen via TimeChimp door de Goedkeuren module aan te zetten. Voor deze module is minimaal het Business abonnement nodig. Kun je de module niet activeren in het App Center? Dan moet je waarschijnlijk je abonnement upgraden.

Goedkeuren Uren

Workflow kiezen

Wanneer de ‘Goedkeuren’ module is geactiveerd kun je als Beheerder voor diverse workflows kiezen. Zo bieden we voor verschillende organisaties de juiste workflow aan. Er zijn 4 verschillende workflows, namelijk:

 • Intern – Medewerkers bieden hun uren aan de projectmanager aan.
 • Extern – Medewerkers bieden hun uren aan de klant aan in het klantenportaal.
 • Intern/Extern – Medewerkers bieden hun uren eerst aan de projectmanager aan, alvorens ze aan de klant aangeboden worden in het klantenportaal.
 • Extern/Intern – Medewerkers bieden hun uren eerst aan de klant aan in het ‘Klantenportaal’, alvorens ze aangeboden worden aan de projectmanager.

Uren goedkeuren

Medewerkers kunnen bij ‘Registreren’ hun uren, uitgaven en ritten aanbieden. Hier kunnen ze diverse regels selecteren om aan te bieden, of alles in een keer. Als ‘Projectmanager’ of ‘Beheerder’ kun je vervolgens onder ‘Overzichten’ de aangeboden uren terugvinden en goedkeuren. Of afkeuren natuurlijk. Voor de klant werkt dit hetzelfde, alleen doet hij/zij dit via het ‘Klantenportaal’.

Statushistorie

Vanaf heden kun je ook de statushistorie inzien van de aangeboden regels. We houden bij wanneer de regel geregistreerd is, aangeboden, goed- of afgekeurd en gefactureerd. Hierin staan onder andere datum en tijd, eventuele opmerkingen, handtekening (wanneer vereist) en op welk factuur het uiteindelijk gefactureerd is. Zo kun je een regel voortaan van begin tot eind achterhalen.

Direct af laten tekenen

Een nieuwe toevoeging is de mogelijkheid om uren direct af te laten tekenen op locatie. Zo kunnen jouw medewerkers via de iOS of Android app de uren laten goedkeuren en direct op locatie laten aftekenen middels een digitale handtekening. Op die manier voorkom je misverstanden achteraf en kun je de uren sneller door factureren omdat ze direct goedgekeurd zijn. Of je kunt een issue meteen oplossen wanneer uren afgekeurd worden. Al met al komt het de workflow zeer ten goede.

E-mail notificaties

Je kunt nu eenvoudig instellen van welke statuswijziging je een e-mail wilt ontvangen. Zo heb je meer supervisie over de statuswijzigingen, ook buiten TimeChimp. De e-mail notificaties zijn persoonsgebonden en stel je in onder Mijn Profiel / Notificaties. Bijvoorbeeld wanneer je bericht wilt ontvangen als medewerkers verlof aanvragen.

Meer weten over TimeChimp en het goedkeuren uren? Probeer dan gratis 14 dagen onze tool en alle functionaliteiten uit!

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape