Maak een betere urenspecificatie
2 min

Het digitale inkloksysteem – 3 voordelen

Een inkloksysteem. Denk jij hierbij aan een ouderwets prikkloksysteem met een apparaat aan de muur en de bekende prikkaart? Gelukkig is ook het inkloksysteem meegegaan met de tijd en kan het tegenwoordig allemaal digitaal. Dat scheelt jou een hoop administratie en maakt urenregistratie makkelijker voor je medewerkers. Benieuwd naar de voordelen van het digitale inkloksysteem? TimeChimp zet ze voor je op een rijtje. 

Voordeel 1: Bespaar flink wat tijd 

Urenregistratie is een tijdrovende klus voor jou en voor je werknemers. Door een digitaal inkloksysteem te gebruiken, klokken werknemers snel en makkelijk in en jij hebt met één druk op de knop een digitaal overzicht van de gemaakte uren. Wist je dat je met de meeste digitale inkloksystemen ook direct kan factureren? Zo maak je de administratie nog makkelijker! 

Voordeel 2: Voorkom miscommunicatie 

Niets is vervelender dan miscommunicatie over uren met een medewerker. Een inkloksysteem haalt verwarring meteen uit de lucht en geeft jou en de medewerker een goed overzicht van gemaakte (over)uren. Zo weet je precies wie wanneer heeft gewerkt en haal je makkelijk een overzicht erbij als je in gesprek bent. 

Voordeel 3: Houd overzicht 

Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Van personeelsplanning tot administratie, alles moet gedaan worden en natuurlijk ook overzichtelijk blijven. Door je urenregistratie te digitaliseren met een inkloksysteem, maak je dit deel van je bedrijfsvoering al een stuk makkelijker. Je hebt een direct overzicht voor jezelf, maar ook voor de fiscus. Wel zo handig! 

Gratis een digitaal inkloksysteem testen? 

Bij TimeChimp helpen we je natuurlijk graag om je urenregistratie efficiënter te maken. Probeer daarom 14 dagen gratis onze tool uit, inclusief de prikklok. Ga aan de slag en krijg maximaal overzicht met minimale inspanning. 

Andere

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Lees meer
Lees meer over Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape