Eenvoudig verlofuren bijhouden
2 min

Houd eenvoudig verlofuren bij

Het aanvragen van verlof zou een eenvoudig proces moeten zijn. Zowel voor de medewerker als voor de manager. Helaas blijkt dit in de praktijk lang niet altijd het geval te zijn. Met TimeChimp is het aanvragen, goedkeuren en bijhouden van verlofuren een fluitje van een cent. No stress! 😉

Aanvragen verlof

Medewerkers kunnen eenvoudig verlof aanvragen via de tool. Naast het registreren van uren voor diverse klanten, kun je TimeChimp namelijk ook prima gebruiken voor je interne registratie. Medewerkers kunnen verlof aanvragen via het ‘Registreren’ gedeelte en kunnen deze uren aanbieden aan de desbetreffende manager. En dit alles met slechts een paar klikken van de muis. Ook ziekte-uren kun je op deze manier registreren.

Verlofuren goedkeuren

Als manager kun je eenvoudig de uren goedkeuren die aangeboden worden door de verschillende medewerkers door het inschakelen van de ‘Goedkeuren (intern) module’. Dit geldt voor de normale uren die een medewerker registreert op de diverse klanten en/of projecten, maar dus ook voor verlofuren. Als manager heb je een handig overzicht van alle aangeboden (verlof)uren die je met een paar klikken allemaal tegelijk kan goedkeuren mocht je dat willen. Je kunt ook filteren op bepaalde periodes en/of medewerkers. Daarnaast is er ook een optie om bericht te ontvangen wanneer iemand verlofuren aanbiedt. Op die manier maken we het goedkeuren zo eenvoudig mogelijk.

Overzicht verlof

Zowel als medewerker en als manager heb je altijd realtime overzicht in de verlofuren. Je kunt eenvoudig terugvinden wanneer je verlof hebt gehad en hoeveel verlofuren er nog resteren. Op die manier weet iedereen waar hij aan toe is en, zeker ook belangrijk, is alles netjes geregistreerd. Zo voorkom je vervelende situaties en kom je niet voor verassingen te staan.

Meer weten over TimeChimp en het registreren van verlofuren? Probeer dan gratis 14 dagen onze tool en alle functionaliteiten uit!

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape