geef klanten inzicht in projecten
2 min

Geef je klanten inzicht in projecten

Je kent het vast wel: vele telefoontjes van klanten die een update willen over een bepaald project. Of een ontploffende mailbox met uiteenlopende vragen over de status van een project? De klant wil nou eenmaal ‘in the loop’ blijven en het liefst 24/7 op de hoogte zijn van elk detail. Begrijpelijk, maar leuk is anders. Dit neemt immers veel (kostbare) tijd in beslag bij je medewerkers. Niet erg bevorderlijk voor de productiviteit. Ook bij medewerkers kan dit voor frustraties en tijdsdruk zorgen. Gelukkig biedt TimeChimp je hier de helpende hand via ons klantenportaal. In dit blog geven we je graag meer uitleg over de voordelen van dit klantenportaal, voor zowel jouw bedrijf als je klanten.

Kosten- en tijdsbesparing

Met ons klantenportaal geef je de klant toegang tot een eigen omgeving, waar de klant inzicht krijgt in bepaalde info. Als bedrijf kies je zelf welke info je wilt delen. Zo kun je ervoor kiezen om de klant inzicht te geven in de gemaakte uren; dit kan heel handig zijn bij onder meer projectmatig werken. In één blik ziet de klant bijvoorbeeld welke uren er al besteed zijn en waaraan. Hiermee zorg je ervoor dat de klant zich betrokken voelt en verminder je het aantal telefoontjes/mailtjes. Bovendien kan de klant in het klantenportaal uren goedkeuren en afkeuren en indien nodig een bericht sturen naar de projectmanager. Ook offertes kunnen in het klantenportaal worden toegevoegd en goedgekeurd. Met de digitale handtekening is de deal zo beklonken. De automatisering van allerlei processen via het klantenportaal zorgt zo voor een kosten- en tijdsbesparing voor jouw bedrijf. En een tevreden klant.

Werknemers kunnen zich focussen op hun job

Gebruikmaken van een klantenportaal zorgt er dus voor dat jouw werknemers niet steeds worden afgeleid door telefoontjes en e-mails, maar gewoon gefocust kunnen werken. Zo maakt TimeChimp korte metten met frustraties over administratie. Uiteraard zorgt dit ook voor een flinke tijdsbesparing, waardoor werknemers meer tijd over hebben voor hun echte werkzaamheden. Wat uiteindelijk resulteert in groei voor jouw bedrijf!

Data veilig

Twijfelt je klant om gebruik te maken van het klantenportaal in verband met de online veiligheid? Dan heb je bij TimeChimp niks te vrezen. Elke klant krijgt namelijk een unieke link om in te loggen op zijn/haar klantenportaal, welke niet na te bootsen is. Alleen de persoon met deze link krijgt inzicht in het klantenportaal. Verander je de contactpersoon? Dan is de link van de vorige contactpersoon niet meer actief.

Het overzicht behouden

Het komt wel eens voor dat een collega op reis is en niemand kan achterhalen wat hij/zij precies heeft afgesproken met een bepaalde klant. Heel vervelend als er bijvoorbeeld afgesproken was om een budgetwijziging door te voeren of om meer uren te maken. Met het klantenportaal wordt dit veel duidelijker; zowel jullie als bedrijf als de klant kunnen de gemaakte afspraken, gepresteerde uren en het budget bekijken. Deze informatie is bovendien 24/7 beschikbaar.

Klantenbinding via het klantenportaal

Voor een klant voelt een klantenportaal bovendien aan als maatwerk, als iets dat voor hen persoonlijk werd gecreëerd. Dat klopt ook, want het klantenportaal kan worden afgesteld op de wensen van de klant. Dit wordt door veel klanten gezien als een unieke service, wat voor klantenbinding en klanttevredenheid zorgt.

Wil jij ook meer tevreden klanten? Probeer dan TimeChimp en ons klantenportaal 14 dagen gratis uit!

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape