2 min

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Uren registreren op orders

Uren registreren is belangrijk. Zo weet je precies hoe veel tijd je organisatie kwijt is aan het verwerken van een order. Door de koppeling tussen TimeChimp en King wordt er voor een verkooporder een project aangemaakt, waarop je medewerkers uren kunnen registreren. Is de order volledig verwerkt? Dan wordt het project of de order automatisch gearchiveerd in TimeChimp.

Maak makkelijk een personeelsplanning

Een personeelsplanning maken is vaak geen makkelijke opgave, maar wel essentieel als je met verschillende diensten werkt. TimeChimp maakt roosteren makkelijker en leuker, voor jou en je medewerkers. Je medewerkers krijgen een notificatie als het nieuwe rooster klaar is en kunnen makkelijk diensten accepteren of afwijzen. Zo zijn altijd de juiste mensen aan het werk.

Alle data inzichtelijk

De uren die je medewerkers registreren geven je een hoop inzichten. Door de rapportages in TimeChimp, heb je een dashboard waar alle data inzichtelijk is. Je ziet zo de tijd die je organisatie kwijt is per verkooporder, maar ook per werknemer. Door de juiste data in de gaten te houden, kan je altijd en bijtijds bijsturen als dat nodig is.

Registreer ook verlof en ziekte

Naast dat je graag wil weten hoe veel tijd je organisatie kwijt is per order, is het ook belangrijk om te weten wie van je medewerkers op vakantie is of zich ziekmeldt. Met TimeChimp registreren je medewerkers niet alleen uren, maar ook verlof. Zodat je precies weet wie er wanneer aanwezig is en je niet voor verrassingen komt te staan.

Koppel TimeChimp aan King

Lees meer over de koppeling met King op onze website of neem direct contact op met de externe partner die verantwoordelijk is voor deze koppeling.

Other blogs

Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

Stephanus van Vuuren - Lees alles over het Head of Product & Development en hoe hij en zijn team TimeChimp verbeteren!

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Lees meer over 8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Voorkom risico's en ontdek wat het belang is van goede databeveiliging is bij jouw digitale urenregistratie tool.

Lees meer
Lees meer over Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape