Koppeling TimeChimp Datafox
< 1 min

Nieuw! Gebruik TimeChimp met een vaste prikklok

Maak je gebruik van TimeChimp en wil je medewerkers op locatie laten inklokken met een vaste terminal? Geen punt! Met de mobiele of vaste terminals van Datafox is dat zo geregeld. TimeChimp heeft een koppeling met Datafox, zodat de data van de terminal automatisch in jouw TimeChimp omgeving staat. 

Transparantie met Datafox 

Datafox ontwikkelt en produceert systemen op het gebied van datacollectie. Met handige mobiele of vaste terminals klokken medewerkers makkelijk in en uit. Kies zelf tussen een vingerscan of badge, om fraude en omwisselingen te voorkomen. De data van de terminal gebruik je bijvoorbeeld voor de (salaris)administratie, werkplanningen en de boekhouding. Door de koppeling tussen Datafox en TimeChimp, heb je altijd een duidelijk overzicht van gewerkte uren, overuren en verlof.  

TimeChimp en Datafox

Voordelen van een prikklok 

Prikkloksystemen zijn heel handig voor jou en je medewerkers. Voor hen is het makkelijk uren te registreren en jij bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt binnen de organisatie. De voordelen van een prikklok: 

 • Eenvoudig en snel uren registreren 
 • Kleinere foutmarge 
 • Urenadministratie is altijd inzichtelijk 

Meer weten over onze koppelingen? 

Bij TimeChimp geloven we in de kracht van samenwerken en daarom hebben we koppelingen met veel verschillende systemen. Dat maakt het voor jou makkelijker om data te importeren en exporteren, wel zo fijn! Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen van de tool en nieuwe koppelingen? Volg TimeChimp dan op LinkedIn en bekijk hier een overzicht van alle slimme koppelingen. 

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape