Koppeling TimeChimp HubSpot
2 min

Koppeling met HubSpot CRM

Met gepaste trots kondigen wij onze nieuwe koppeling met HubSpot CRM aan. Deze nieuwe integratie is het begin van een nauwe samenwerking tussen onze bedrijven én tools. Samen helpen we jouw organisatie groeien.

Wat is HubSpot CRM?

Je hebt de term ‘inbound’ misschien wel eens gehoord – maar wat betekent dit nou precies? Met inbound bedoelen we een meer behulpzame en menselijke benadering om jouw organisatie te laten groeien. Het is een methode om mensen/klanten aan te trekken, met ze te verbinden en ze te blij te maken op een manier die waarde toevoegt en vertrouwen schept. HubSpot biedt een platform dat je helpt met die ‘inbound’ benadering van zaken doen.

Beheer je klantrelatie

Marketing, Sales en Service

HubSpot zorgt ervoor dat verschillende afdelingen makkelijker kunnen samenwerken, waarbij de focus ligt op marketing, sales en klantenservice teams. Het platform maakt het voor iedereen mogelijk om toe te werken naar een gezamenlijk doel. Door deze 3 afdelingen meer samen te laten werken kun je jouw klanten namelijk beter van dienst zijn, omdat de klantreis beter op elkaar kan worden afgestemd.

In plaats van 3 verschillende afdelingen met hun eigen targets en klantcommunicatie, kun je nu een naadloze klantreis creëren, waarbij iedereen altijd op de hoogte is van waar een (potentiële) klant zich bevindt in ‘de pijplijn’. Iedereen werkt namelijk in hetzelfde systeem met dezelfde klantinformatie. Zodra er een wijziging of actie plaatsvindt bij een lead of klant, kan iedereen dat terugvinden. Op die manier zorg je voor de ideale klantreis en kun je jouw lead of klant van de juiste informatie voorzien op de juiste momenten. En op die manier een duurzame relatie aangaan.

TimeChimp en HubSpot

Door TimeChimp te koppelen aan HubSpot CRM zorg je ervoor dat je de klantreis nog verder doortrekt, namelijk ook op het gebied van werkzaamheden die je voor de klant uitvoert en offertes en facturen die je bijvoorbeeld opmaakt voor de klant. Door beide systemen aan elkaar te koppelen krijg je optimaal inzicht in je klanten en daarmee ook meer grip op je organisatie. Door de urenregistratie van TimeChimp weet je niet alleen welke werkzaamheden voor een klant zijn uitgevoerd, maar heb je ook de uren van alle werknemers altijd overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast kun je jouw klant ook meer betrekken bij projecten via ons handige Klantenportaal. Op die manier zorg je voor optimale transparantie richting de klant wat de relatie weer versterkt.

Probeer TimeChimp en de koppeling met HubSpot 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Other blogs

Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

Stephanus van Vuuren - Lees alles over het Head of Product & Development en hoe hij en zijn team TimeChimp verbeteren!

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Lees meer over 8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Voorkom risico's en ontdek wat het belang is van goede databeveiliging is bij jouw digitale urenregistratie tool.

Lees meer
Lees meer over Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape