Koppeling TimeChimp Nmbrs
2 min

Koppeling met Nmbrs®

We blijven lekker doorontwikkelen op onze koppelingen. Dit keer geen CRM-tool maar onze eerste koppeling met een salarispakket en wel Visma Nmbrs! Maak het leven van je medewerkers nog een stukje eenvoudiger doordat ze o.a. slechts in één systeem hun uren hoeven in te vullen.

Wat is Visma Nmbrs?

Visma Nmbrs is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Ze geven de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Visma Nmbrs ondersteunt bij de dagelijkse HR taken, zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers. Je kunt met Visma Nmbrs jouw medewerkers meer bij de organisatie betrekken en ze altijd en overal toegang geven tot belangrijke HR informatie. Zoals bijvoorbeeld hun loonstrook of vakantiedagen.

Koppeling Nmbrs en TimeChimp

In het kort biedt Visma Nmbrs de volgende functionaliteiten aan:

 • Digitaal dossier
 • Employee Self Service (ESS)
 • Standaard integraties
 • E-mail integratie
 • Run checker
 • HR cases & workflows

Wil je meer weten over de werking van Visma Nmbrs? Volg dan hier hun product tour.

Koppeling met TimeChimp

Door TimeChimp te koppelen aan Visma Nmbrs betrek je alle gebruikers bij de volledige flow van urenadministratie met een minimale inspanning. Door beide systemen aan elkaar te koppelen zorg je bijvoorbeeld voor dat medewerkers slechts op één plek hun uren hoeven te registreren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. Via onze handige Goedkeuren module kun je een extra check toevoegen of de geregistreerde uren wel kloppen. Op die manier kun je medewerkers direct laten weten of bepaalde uren niet kloppen en voorkom je discussie achteraf. Jij blij, zij blij, iedereen blij!

Probeer TimeChimp en de koppeling met Visma Nmbrs 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape