Koppeling TimeChimp Nmbrs
2 min

Koppeling met Nmbrs®

We blijven lekker doorontwikkelen op onze koppelingen. Dit keer geen CRM-tool maar onze eerste koppeling met een salarispakket en wel Visma Nmbrs! Maak het leven van je medewerkers nog een stukje eenvoudiger doordat ze o.a. slechts in één systeem hun uren hoeven in te vullen.

Wat is Visma Nmbrs?

Visma Nmbrs is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Ze geven de mogelijkheid om een compleet digitaal dossier op te bouwen in een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is. Visma Nmbrs ondersteunt bij de dagelijkse HR taken, zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van je bestaande en nieuwe werknemers. Je kunt met Visma Nmbrs jouw medewerkers meer bij de organisatie betrekken en ze altijd en overal toegang geven tot belangrijke HR informatie. Zoals bijvoorbeeld hun loonstrook of vakantiedagen.

Koppeling Nmbrs en TimeChimp

In het kort biedt Visma Nmbrs de volgende functionaliteiten aan:

 • Digitaal dossier
 • Employee Self Service (ESS)
 • Standaard integraties
 • E-mail integratie
 • Run checker
 • HR cases & workflows

Wil je meer weten over de werking van Visma Nmbrs? Volg dan hier hun product tour.

Koppeling met TimeChimp

Door TimeChimp te koppelen aan Visma Nmbrs betrek je alle gebruikers bij de volledige flow van urenadministratie met een minimale inspanning. Door beide systemen aan elkaar te koppelen zorg je bijvoorbeeld voor dat medewerkers slechts op één plek hun uren hoeven te registreren. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op fouten. Via onze handige Goedkeuren module kun je een extra check toevoegen of de geregistreerde uren wel kloppen. Op die manier kun je medewerkers direct laten weten of bepaalde uren niet kloppen en voorkom je discussie achteraf. Jij blij, zij blij, iedereen blij!

Probeer TimeChimp en de koppeling met Visma Nmbrs 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape