Koppeling TimeChimp Perfectview
2 min

Koppeling met PerfectView CRM

We hebben wederom goed nieuws en ook dit keer gaat het om een nieuwe koppeling met een CRM pakket. Je kunt nu namelijk klanten synchroniseren via onze integratie met PerfectView CRM. Zo creëer je de perfecte workflow voor je bedrijf.

Wat is PerfectView CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management, oftewel het onderhouden van je relatiebestand. Een goed CRM systeem zorgt ervoor dat je elk soort relatie kan ‘managen’ en wordt zodoende ook onderdeel van je bedrijfsstrategie. PerfectView is zo’n CRM pakket en biedt veel voordelen voor ondernemers. Zo zijn ze bijvoorbeeld een Nederlandse organisatie. Dat betekent dat je data veilig is opgeslagen op Nederlands grondgebied en ze een Nederlandse helpdesk hebben. Daarnaast zorgt PerfectView ervoor dat iedereen binnen je bedrijf altijd met dezelfde info werkt. En misschien belangrijker nog, de meest recente informatie. Niets is zo vervelend voor een (potentiële) klant als hij hetzelfde verhaal meerdere keren moet vertellen en hij het gevoel heeft dat een bedrijf uit aparte afdelingen bestaat die niets van elkaar af lijken te weten.

Uiteindelijk is het doel van PerfectView CRM Online om een duurzame bijdrage te leveren aan het succes van hun klanten.

Alles-in-een pakket

Wanneer je een abonnement neemt bij PerfectView krijg je standaard de beschikking tot alle features. Welke dat zijn zie je in de afbeelding hieronder.

PerfectView features

PerfectView werkt niet met modules en er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt een vaste prijs per gebruiker en daar zit alles bij in: alle features, support, dataopslag, back-ups, onderhoud en updates. Testen kan gedurende twee weken geheel vrijblijvend en gratis.

TimeChimp en PerfectView

Door TimeChimp te koppelen aan PerfectView CRM creëer je de perfecte workflow: Lead -> Offerte -> Klant -> Urenregistratie -> Facturatie. Door beide systemen aan elkaar te koppelen krijg je optimaal inzicht in je klanten en daarmee ook meer grip op je organisatie. Door de urenregistratie van TimeChimp weet je niet alleen welke werkzaamheden voor een klant zijn uitgevoerd, maar heb je ook de uren van alle werknemers altijd overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast kun je jouw klant ook meer betrekken bij projecten via ons handige Klantenportaal. Op die manier betrek je jouw klant nog meer bij het project en zorg je voor meer transparantie wat de klantrelatie uiteindelijk versterkt.

Probeer TimeChimp en de koppeling met PerfectView 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape