Koppeling TimeChimp Visma eAccounting
< 1 min

Koppeling met Visma eAccounting

Met Visma eAccounting kun je eenvoudig online boekhouden en onbeperkt factureren. Zo heb je overal toegang tot je cijfers, kun je koppelen met je bank, kassa, pin, webshop en software en staan je bestanden veilig opgeslagen in de cloud. TimeChimp heeft nu ook met Visma eAccounting een koppeling, zodat je eenvoudig kunt boekhouden en factureren via Visma eAccounting.

De koppeling is beschikbaar in het Appcenter van TimeChimp. Ga naar ‘beheer’ en klik op Visma eAccounting. Nadat je hebt ingelogd kun je onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die de koppeling biedt.

Zijn er functionaliteiten die niet optimaal zijn of die je mist? Dan horen we het graag! We staan open voor feedback, zodat we onze producten blijvend kunnen ontwikkelen.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape