Koppeling TimeChimp Xero
< 1 min

Koppeling met Xero

We voegen weer een mooie integratie toe aan ons lijstje, namelijk een koppeling met online boekhoudpakket Xero! Door de integratie tussen beide systemen kun je jouw werkprocessen nog verder automatiseren en dus vereenvoudigen. Meer overzicht met minder inspanning!

Wat is Xero?

Xero is online boekhoudsoftware die vooral bedoelt is voor accountants en eigenaren van (middel)kleine bedrijven. Je hebt altijd en overal toegang tot je boekhouding, zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Dus op je laptop, tablet, of mobiel, net als TimeChimp. Met Xero worden bedrijfsfinanciën en cashflow in realtime bijgewerkt en kun je eenvoudig en geautomatiseerd factureren opzetten. Verder kun je simpel inkooporders opmaken en doorzetten transacties van bankrekeningen importeren. Alle gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën.

https://www.youtube.com/watch?v=XI2gnKVLqPk&feature=emb_logo

Een aantal handige opties die geboden worden zijn:

 • Beheer van vaste activa
 • Belastingbeheer
 • Debiteuren
 • Fondsadministratie
 • Inkooporders
 • Onkosten bijhouden
 • Payrollbeheer
 • Toetsing van bankgegevens

Koppeling met TimeChimp

Door TimeChimp te koppelen aan Xero zorg je voor een geautomatiseerde flow van urenadministratie tot aan boekhouding. Zo kun je in TimeChimp eenvoudig uren bijhouden op klant-, activiteit- en/of projectniveau, inclusief facturatie. Waarbij je de facturen eenvoudig door kunt zetten naar Xero voor de verdere (boekhoudkundige) verwerking. Op die manier bespaar je niet alleen tijd, maar voorkom je ook fouten omdat je herhaalwerk elimineert.

Probeer TimeChimp en de koppeling met Xero 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

 

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape