Meet the team Hidde de Koning
< 1 min

Meet the team – Hidde, onze nieuwe Customer Success topper

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? En wie heb je eigenlijk aan de lijn of zit er achter de chat? Deze keer stellen we Hidde voor, onze nieuwe Customer Succes topper. 

Even voorstellen 

Mijn naam is Hidde, 26 jaar en ik ben 3 januari gestart bij TimeChimp als junior Customer Success Manager. Toen ik de vacature op LinkedIn tegenkwam, werd ik meteen enthousiast over de functie. Tijdens de sollicitatiegesprekken werd het gevoel wat de vacature opriep ook meteen bevestigd. TimeChimp is een hele open, jonge en relaxte organisatie waar je helemaal jezelf kan zijn.  

Ervaring 

Voordat ik bij TimeChimp kwam werken was ik Account Manager bij Comelit, een Italiaans elektrotechniek bedrijf. Daar waren mijn taken gericht op het ondersteunen van klanten en dat komt natuurlijk mooi van pas in mijn rol als Customer Success Manager bij TimeChimp. Ik verwacht dat ik hier veel impact kan maken met het helpen en onboarden van klanten, hier krijg ik ook heel veel energie van. Samen met Jasmine en Stéphanie wil ik een creatieve invulling geven aan Customer Succes en ik kijk ernaar uit om ook te helpen bij bijvoorbeeld de webinars. 

Buiten kantooruren 

Mijn vrienden omschrijven mij als positief, spontaan en toegankelijk en daar ben ik het zelf eigenlijk wel mee eens! Als ik niet bij TimeChimp aan het shinen ben, kijk ik graag films waarbij je echt goed moet opletten, speel ik graag bordspelletjes en kijk ik graag sport. Daarnaast ben ik dol op barbecueën en geniet ik van een goed glas rode wijn op zijn tijd. Of ik een guilty pleasure heb? Ik zing graag onder de douche of in de auto en als mensen niet opletten, maar mijn collega’s genieten ook wel eens van mijn zangkunsten tussen de support chats door    

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape