Meet the team Sebastiaan
2 min

Meet the team – Sebastiaan

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer hebben we een nieuwe aanwinst voor het Product team! Sebastiaan stelt zich graag even aan je voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Sebastiaan, ik ben 31 en ik woon in het Centrum van Amsterdam. Op 1 maart ben ik gestart als Product Owner bij TimeChimp. Die rol is me niet vreemd, want hiervoor was ik Product Owner bij BALR. Bij TimeChimp ben ik samen met de andere PO Robin bezig met alles rondom de ontwikkeling van de tool en dat dit proces vlekkeloos verloopt. Ik zoekt uit wat er nog ontwikkeld kan en moet worden en waarom dat nodig is. Ik heb een verleden in de online marketing, maar dit vind ik veel leuker en veelzijdiger werk!

Sebastiaan en TimeChimp

Mijn eerste indruk van TimeChimp is dat het een heel leuk bedrijf is, waar een chille cultuur heerst en geen hiërarchie is. Hoe ik TimeChimp nóg beter en leuker ga maken? Dat ga ik doen met mijn enthousiasme en drive om alles vlekkeloos te laten verlopen. Ik wilde graag aan de slag bij een tech bedrijf, waar het team niet te groot is en dat zit bij TimeChimp helemaal goed!

Buiten kantooruren

Als ik niet aan het werk ben dan sport ik graag, met name fitness en wielrennen. Ook ben ik graag buiten en hou ik van koken, met paëlla als mijn echte specialiteit. Oh, en reizen is ook echt mijn passie. Waar sommigen Tino Martin als guilty pleasure hebben, is dat voor mij alles wat zoet is. De paaseitjes op kantoor zijn voor mij niet veilig, net zoals alle koekjes. Waar je me ‘s nachts voor wakker kan maken? Ik heb liever dat je me gewoon door laat slapen en me met rust laat, maar als het écht moet, maak me dan maar wakker voor lekker eten.

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape