2 min

Meet the team – Shai

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer stelt onze vrolijke visual designer Shai zich voor.

Mijn naam is Shai, 22 jaar en ik woon sinds een paar maanden in Amsterdam-West met huisgenootjes. Afgelopen februari ben ik bij TimeChimp gekomen als stagiair visual design en dat beviel zo goed dat ik na mijn stage aan de slag ben gegaan als visual designer. Samen met Stijn ben ik elke dag druk met alle visuele uitingen in en rondom TimeChimp. Van visuals op de website, tot animaties en het vormgeven van de nieuwsbrief, I am your girl.

Another day at the office

Ik krijg krijg echt energie van het nadenken over nieuwe ideeën, het brainstormen met collega’s en het daarna uitwerken en designen om te zien wat het beste werkt. Daar zit ook meteen de uitdaging in mijn werk. Workforce management is niet heel makkelijk om visueel aantrekkelijk te maken, daarom denk ik vaak na over de vraag hoe we ervoor zorgen dat we onze tool echt tastbaar en aantrekkelijk kunnen maken voor (mogelijke) klanten.
Sinds ik aan de slag ben bij TimeChimp is het hoogtepunt ons bedrijfsuitje op het Zandvoortse strand. De hele dag lachen en teambuilden met mijn collega’s en het daarna afsluiten met een borrel in Haarlem.

Als ik elke andere functie zou mogen doen binnen TimeChimp, dan zou ik UX design willen doen zoals mijn collega Niki. Het verschil tussen visual design en UX is dat je UX op basis van onderzoek doet, je gaat het eerst testen met gebruikers. Je werkt dan ook meer aan de tool zelf en wat minder ad hoc. Ik denk dat ik daarin nog veel kan leren en het sluit ook goed aan bij mijn opleiding, dus wellicht zie je me in de toekomst als UX designer ?.
Het favoriete moment van de week? Dat is toch wel op vrijdag middag als Sophie aan mijn bureau staat met een wijntje, heerlijk!

Het leven naast visual design

Mijn familie en vrienden zouden me omschrijven als sociaal, aardig en af en toe een beetje sarcastisch. Daar ben ik het best wel mee eens, alleen zou ik wel willen toevoegen dat ik ook best wel humor heb, al zeg ik het zelf haha. Ik heb het even gecheckt en Sophie is het hier helemaal mee eens.
Als ik niet aan het designen ben bij TimeChimp, dan ben ik met familie of vrienden. Ik word blij van samen borrelen, koken, naar feestjes gaan en leuke dingen doen. Mijn guilty pleasure? Dat is toch wel lekkere Nederlandse reality series. Hoe fouter hoe beter, dus denk aan Love Island, Temptation Island en Ex On the Beach.
Oh en trouwens, ‘s nachts mag je me wakker maken voor sushi. Vooral als het nigiri met geflambeerde zalm is!

 

Lijkt werken bij TimeChimp jou ook een feestje? Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina!

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape