Meet the team Sophie
2 min

Meet the team – Sophie

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer nog beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer stelt onze content queen Sophie zich voor.

Even voorstellen

Ik ben Sophie, 27 jaar en woon in het prachtige Haarlem. De mooiste stad van de wereld als je het mij vraagt ?. Ik werk sinds september 2021 als content marketeer bij TimeChimp, maar het voelt alsof ik hier al veel langer werk. Als content marketeer werk ik samen met Brendan aan alle marketing gerelateerde content die TimeChimp naar buiten brengt en werk ik hard aan de SEO-performance. Lekker gevarieerd dus, geen dag is hetzelfde en dat is precies waar ik energie van krijg.

Another day at the office

Het leuke aan mijn werk vind ik echt de afwisseling. De ene week ben ik druk met het nadenken over het opzetten van nieuwe strategieën en op een ander moment schrijf ik een artikel over nieuwe features binnen TimeChimp. Ik vind het natuurlijk ook heel leuk om de resultaten te zien van mijn noeste arbeid, bijvoorbeeld bij de livegang van de nieuwe website. De uitdaging in mijn werk? Er zijn zo veel toffe dingen te doen, dat het best verleidelijk is om van alles tegelijk te doen. Ik vind dat hartstikke leuk, maar als ik als een kip zonder kop door kantoor ren dan is dat iets minder fijn voor mijn collega’s haha. Ook is het soms best een uitdaging om de onderwerpen waar we over communiceren een beetje laagdrempelig en toegankelijk te maken. Toch lukt het me best aardig denk ik!

Hét TimeChimp moment so far is voor mij toch wel de launch party geweest. We vierden de opening van het nieuwe kantoor, de nieuwe branding én de nieuwe website waar ik hard aan heb gewerkt. Die successen vieren met alle TimeChimpers was echt een feestje!

Sophie buiten TimeChimp

Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als een energiek en spontaan persoon die toegewijd is (soms een beetje té). Als ik niet de sterren van de hemel aan het schrijven ben bij TimeChimp, zit ik het liefst met een wijntje op het terras of ben ik aan het koken. Ik vind het heerlijk als er vrienden of familie komen eten, dan pak ik mijn zelfgemaakte receptenboek erbij en sta ik uren in de keuken.
Mijn guilty pleasure? Dat is 1000% Tino Martin! Ik kan bijna al zijn liedjes uit volle borst meezingen en ik probeer vaak genoeg mijn TimeChimp collega’s te overtuigen van de kwaliteit van zijn geweldige muziek. Het werkt overigens totaal niet, want ik ben nog steeds de enige mega fan op kantoor.

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape