Meet the team Stéphanie van Dee
2 min

Meet the team: Stephanie, een van onze Customer Success toppers!

In ‘Meet the Team’ laten we je het gezicht achter TimeChimp zien. Wie zijn al die knappe koppen die TimeChimp steeds weer een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? En wie heb je eigenlijk aan de lijn of zit er achter de chat wanneer je contact opneemt? Kortom, ‘wie’ is TimeChimp eigenlijk?

Dit keer stellen we een van onze Customer Success toppers aan je voor: Stéphanie! Zo weet je een volgende keer met wie je te maken hebt wanneer je contact hebt met ons en Stephanie te spreken krijgt. 😉

Even voorstellen

Mijn naam is Stéphanie, 28 jaar oud en sinds half mei dit jaar werkzaam als Customer Success Manager bij TimeChimp. Ik ben erg blij om onderdeel van dit toffe team te mogen zijn. Een team waar ik vanaf het begin al een klik mee had. Zelfs het sollicitatieproces was enorm gezellig te noemen! Ik heb nog niet eerder in de ’tech-wereld’ gewerkt, maar ondanks dat was het wel een heel bewuste keuze om te gaan voor een functie als Customer Succes Manager en meer te leren over deze boeiende sector. De interesse is er namelijk wel zeker. Hiernaast leer ik graag en snel en vind ik het leuk om dat ook weer aan anderen door te geven. Iets wat erg goed van pas komt als Customer Success Manager!

Ervaring

Ondanks dat TimeChimp dus mijn eerste tech bedrijf is, is dit zeker niet mijn eerste keer in een client facing role. Al tijdens mijn eerste studie aan de Reinwardt Academie, waar ik Cultureel Erfgoed en Management studeerde, liep ik stage bij een groot museum waar ik veel contact had met stakeholders. En tijdens mijn 2e studie Nederlandse Taal & Cultuur, waar ik enorm veel leerde over communicatie en verschillende bedrijfsculturen en klanttalen, was ik werkzaam op verschillende Customer Support afdelingen van Nederlandse start-ups. Na mijn studies (toen was ik er wel even klaar mee..) begon ik op de afdeling Advertising van DPG Media. Hier was ik als Advertising Coördinator de spin in het web tussen onze grote adverteerders en interne partijen en creatives. Op onze afdeling zette ik ook een Sales project op om ook de kleinere klant meer aandacht te geven. Na DPG kwam een periode freelancen, o.a. als Project Manager en Teammanager coördinatoren bij een onderwijsinstelling. Maar omdat ik de gezelligheid van een vast team collega’s en op kantoor zijn toch ging missen ben ik weer op zoek gegaan naar een leuke baan bij een inspirerend bedrijf. Die heb ik gevonden bij TimeChimp.

Persoonlijk

Ik ben opgegroeid in Dordrecht maar op mijn 18e naar Amsterdam gegaan voor mijn studie. Hier woon ik nog steeds, met een tussenpoos van 1,5 jaar Parijs. En ondertussen is dat samen met mijn vriend en onze kat Zorro. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn allergrootste interesse; muziek. Drie jaar geleden ben ik met twee goede vriendinnen mijn eigen website gestart. Blackcurrantmag.com. Op deze website en bijbehorende social media publiceren wij interviews met muzikanten en verslagen van onze bezoeken aan concerten en festivals. Onder de naam blackcurrantmag.com hebben wij ook al mogen draaien op verschillende festivals! Naast het dj’en speel ik basgitaar en verzamel vinyl. Voor corona ging ik naar 2 of 3 concerten per week. Als ik even niet bezig ben met werk of muziek lees of schrijf ik graag of ga ik naar het museum of uit eten. Mijn persoonlijke doel voor het komende jaar is om weer vloeiend Frans te leren spreken!

Andere

Hoe hou je je aan de planning van je project?

Lees meer
Lees meer over Hoe hou je je aan de planning van je project?

Meet the team - Shai

Lees meer
Lees meer over Meet the team - Shai

Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape