Meet the team Stijn
2 min

Meet the Team – Stijn

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer nog beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? Deze keer stelt onze waanzinnige creative Stijn zich voor.

Even voorstellen

Ik ben Stijn, 26 jaar en ik woon in het altijd bruisende Heerhugowaard,. Stad van de kansen zoals ze dat zelf een keer hebben bedacht. Ik kwam in augustus 2019 binnen als stagiair bij TimeChimp en ik ben inmiddels opgeklommen tot Creative, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de branding en creatieve output van alle departments. In Jip en Janneke taal betekent dat, dat ik mooie filmpjes en mooie plaatjes maak 😉. Ook help ik mijn UX collega Niki af en toe met het designen van onderdelen van onze tool.

Another day at the office

Ik word echt blij van het uitdenken van een creatief idee en om het vervolgens van A tot Z te maken en te begeleiden. Het liefst ben ik hier de hele dag mee bezig! Elke rol heeft natuurlijk een uitdaging en dat zit hem bij mij met name in de balans tussen alle wensen die er zijn en het budget. The sky is the limit zeggen ze vaak, maar ook bij Fred en Wouter is er een maximum, haha.

Het tofste moment bij TimeChimp was toch wel de launch party. Ik mocht van Fred de nieuwe branding presenteren, waar mijn mentor en ex-collega Sam bij was samen met een grote groep toeschouwers. Dat was wel echt een hoogtepunt. Ik ben ook al naar mijn nieuwe hoogtepunt aan het werken, namelijk het creëren van nieuwe clips om onze nieuwe branding nog beter uit te dragen.

Mijn favoriete moment van de week? Dat is denk ik wel, gek genoeg, maandagochtend. Dan ben ik lekker bezig met het plannen van mijn week en weet ik precies welke toffe dingen ik deze week ga doen en wat ik ga behalen.

Stijn buiten TimeChimp

Wist je dat ik al-tijd de perfecte maat van een inbussleutel of moersleutel pak? Op de een of andere manier weet ik het altijd perfect in te schatten en pak ik precies de goede maat.
Naast dat ik dus een goed inschattingsvermogen heb qua inbus- en moersleutels, ben ik na werk graag cocktails aan het drinken met vrienden en geniet in intens van een goede serie of film. Ik ben een mega Marvel-geek, dus daar ben ik druk mee na werk. Ik ben ook niet vies van een goede chickflick, zoals the Notebook of When We First Met.
Waar je me ‘s nachts voor wakker kan maken? Pizza! Maar dan wel de spicy chicken pizza van New York pizza, die is eeeeeecht goddelijk.

Other blogs

Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

De voordelen van mobiele urenregistratie voor IT-professionals en verhoog hiermee de productiviteit van software ontwikkelingsteams.

Lees meer
Lees meer over Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Ontdek welke invloed ‘het nieuwe werken’ heeft op digitaal leiderschap en welke rol timemanagement hierin speelt.

Lees meer
Lees meer over Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

5-stappen strategie: ‘Hybride leiderschap voor IT-teams op afstand’. Van communicatie tot tijdregistratie: positieve en productieve teams.

Lees meer
Lees meer over Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape