Meet the team Yoran Kapper
< 1 min

Meet the team – Yoran Kapper, onze nieuwe sales held

In Meet the Team maak je kennis met de knappe koppen van TimeChimp. Wie zijn de toppers die TimeChimp steeds weer een stukje beter, gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger maken? En wie heb je eigenlijk aan de lijn of zit er achter de chat? Deze keer stellen we Yoran voor, onze nieuwe salestopper. 

Even voorstellen 

Ik ben Yoran, 23 jaar oud en op 3 januari gestart bij TimeChimp als Business Development Representative. Ik ken Stefan Rekers, Head of Sales, via mijn vorige werk en zo ben ik bij de openstaande vacature terecht gekomen. Fun fact, mijn eerste sollicitatiegesprek heb ik gevoerd in mijn motorpak. Het was dat of een driedelig pak en mijn motorpak leek me wat beter bij TimeChimp passen. Mijn eerste indruk van TimeChimp is dat het een jong bedrijf is met een hele open en vrije werkcultuur waar serieus werken en gezelligheid in balans zijn. 

Ervaring 

Voordat ik startte bij TimeChimp, was ik recruitment consultant bij SAM recruitment. Daar was ik druk met outbound sales en business development, van het prospecten van bedrijven tot het sluiten van een mooie deal. Ik heb dus al ervaring in B2B sales, wat natuurlijk perfect van pas komt in mijn rol bij TimeChimp. Ik krijg energie van contact met prospects en klanten en natuurlijk het meest van het binnenhalen van een klant. Ik kijk ernaar uit om het outbound sales kanaal verder uit te bouwen samen met Stefan en Nick. 

 Buiten kantooruren 

Mijn vrienden omschrijven me als zorgzaam, enthousiast en vriendelijk. Als ik niet op kantoor ben, sport ik graag, scheur ik rond op m’n motor en geniet ik van een borreltje. Mijn lievelingsdrankje? Dan kies ik voor een espresso martini of een ouderwets koud biertje.  

Andere

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape