Meet the team
2 min

New kid on the block: Growth Marketer Joel

Ditmaal weer een nieuwe aanwinst in de spotlight! Joël gaat TimeChimp nog harder helpen groeien als Growth Marketer. Hij zal zich vooral bezighouden met het maken van data driven beslissingen en optimalisaties.

Even voorstellen

Nog steeds groeit TimeChimp door! Gelukkig maar, want dit heeft erin geresulteerd dat ik me sinds 29 augustus ook TimeChimper mag noemen. Hoe ik hier terecht gekomen ben? Op het strand van Castricum sprak ik met Sam (toen alleen een maatje van me, inmiddels collega). Hij vertelde mij dat er een functie open stond bij TimeChimp waarvan hij verwachtte dat ik wel de ‘Man for the job’ was. Na dat gesprek belandde alles in een stroomversnelling! Voor ik het wist had ik meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd en was ik geïnspireerd door de ambitie en potentie van TimeChimp. Binnen een maand had ik m’n contract getekend als Growth Marketer en weer een kleine maand later zou ik beginnen.

Ervaring

10 jaar lang heb ik met plezier gewerkt in de Horeca. De laatste drie jaar als bedrijfsleider bij Club Zand in Castricum. De oplettende lezer kan hier inderdaad al een correct bruggetje maken. Op het strand was ik verantwoordelijk voor tal van aspecten, van personeelsmanagement en training tot de doorontwikkeling van de bedrijfsvoering. Eigenlijk vat ik mijn werkzaamheden altijd breed samen als het optimaliseren van verwachtingsmanagement. Mijn motto: ‘Underpromise, overdeliver’. Wat mij betreft een van de belangrijkste uitgangspunten van goede marketing: het bovenverwachting waarmaken van je beloften naar de gast (vanaf nu dus de klant?).

Nadat ik in januari afgestudeerd ben aan de UvA met een MSc BA Marketing was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn fascinatie voor data en het meten van experimenten maken dat de Growth Marketer functie bij TimeChimp mij op het lijf geschreven is.

Persoonlijk

Een sociale kameleon die graag uitgedaagd wordt. Als ik mezelf dan in een zin zou moeten beschrijven zou er meestal zoiets uitrollen. Met heel veel plezier woon ik sinds twee jaar in het mooie Amsterdam. Ik heb twee jaar in het centrum gewoond en ben sinds kort verhuisd naar rustiger Amsterdam West. Ohja, naast Growth heb ik nog twee andere hobbies: sport en reizen. Sport zou je hier in de breedste zin van het woord kunnen interpreteren, ik vind alles leuk en wil alles proberen. Ik probeer dagelijks bezig te zijn met sport en haar hier een hoop voldoening uit. Verder probeer ik een aantal keer per jaar op vakantie te gaan. Idealiter een keer in de twee jaar een verre reis, en jaarlijks op wintersport! Een aantal jaar geleden heb ik een half jaar gewerkt bij een duikschool in de Filipijnen. Deze staat hoog op m’n lijstje om nog een keer te doen. Op kortere termijn zou ik graag nog een mooie reis willen maken door Italië. Naar mijn mening misschien wel het mooiste land van de wereld!

Ik ga mijn tijd bij TimeChimp met veel plezier tegemoet en weet zeker dat ik er veel uitdaging ga vinden!

Groet,

Joël

j.vanderzande@timechimp.com

Ook deel uitmaken van ons fantastische team? Check dan snel onze vacatures!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape