Meet the team
2 min

New recruit Marianne! Digital Product Owner.

Sinds kort bij ons in dienst: Marianne Spierenburg. Hieronder stelt ze zich even in het kort voor .

Korte introductie

Inmiddels ben ik alweer een tijdje werkzaam bij TimeChimp, als Digital Product Owner om precies te zijn – ik zorg ervoor dat iedereen uit het productteam alles uit zichzelf kan halen! Ik ben bij TimeChimp terecht gekomen omdat alles precies op het juiste moment samenviel. In de loop der tijd hadden ontwikkelteams mij bevestigd dat een Product Owner rol iets is waar ik goed in ben. Op het moment dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging zag ik de vacature bij TimeChimp en heb ik vrijwel direct gesolliciteerd. Binnen vier dagen had ik al twee sollicitatiegesprekken gehad! Je kunt wel stellen dat alles in een stroomversnelling is geraakt ja.

Ervaring

Mijn weg naar Product Owner was niet helemaal voor de hand liggend. Ik ben lange tijd verantwoordelijk geweest voor Online Marketing bij verschillende organisaties. Vervolgens heb ik bij mijn vorige werkgever de stap gemaakt naar Projectmanager. Na een aantal jaar in projectmanagement ben ik in de functie Product Owner gegroeid, waar ik bestaande producten optimaliseerde met nieuwe of bestaande ontwikkelteams. Eigenlijk zorg ik ervoor dat iedereen excelleert binnen z’n eigen gebied, ik bewaak het proces, neem alle ruis weg tussen bestaande divisies binnen een organisatie en zorg voor een goede balans tussen commerciële waarde en behoefte. Dat resulteert in een geoptimaliseerd proces met goed verwachtingsmanagement als bijproduct!

Persoonlijk

Mezelf in één zin beschrijven vind ik lastig. Dat zou iets worden in de trant van: een individu dat energie haalt uit het helpen van anderen met de creatie van focus, ideeën en ruimte om zo de best mogelijke versie van mezelf te worden of te zijn. Ik ben opgegroeid in omgeving Den Haag en ben momenteel woonachtig in omgeving Amsterdam. Het grootste deel van mijn sociale netwerk zit daar nog in mijn voormalige regio, stiekem mis ik het wel een beetje. In mijn vrije tijd doe ik heel graag dingen met m’n vrienden of lekker nieuwe inzichten creëren via boeken, trainingen of een goed gesprek. Ook reis ik graag. Als ik dan een favoriet vakantieland moet kiezen zou ik zeggen Spanje. Redenen hiervoor zijn het weer, eten en het gigantische aanbod aan mooie schoenen haha! Ik kijk heel erg uit naar m’n tijd bij TimeChimp. Ik ben ervan overtuigd dat ik ervoor kan zorgen dat we met z’n allen het maximale uit TimeChimp 2.0 gaan halen!

Als je vragen hebt of je denkt dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur me gerust een mailtje op onderstaand adres!

Groetjes,
Marianne

m.spierenburg@timechimp.com

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape