Meet the team - Stijn van der Gragt
2 min

Top designer to be: Stijn van der Gragt

Een aantal weekjes is hij alweer bij ons in dienst: onze UX stagiair Stijn van der Gragt. Hij zal in totaal 10 maanden stage bij ons gaan lopen. De eerste paar maanden zal zijn focus liggen op het documenteren en vastleggen van ons complete design system. Daarna zal hij Sam assisteren bij het optimaliseren van de ‘user experience’ in de 2.0 versie van TimeChimp. Succes Stijn!

Even voorstellen

Ik ben niet op een ‘hele normale’ manier bij TimeChimp terecht gekomen. Op het HvA krijg ik les van Sam. Hij werkt daar parttime als leraar, en daarnaast dus fulltime als UX/UI designer bij TimeChimp. Anyway, via Slack heeft Sam contact met mij gezocht toen ik op zoek was naar een mooi stageadres. Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn studierichting daadwerkelijk in praktijk kon brengen. Waarom hij mij heeft benaderd weet ik niet precies, dat moet je aan hem vragen! Ik ben in ieder geval blij met de uitdaging die ik hier voorgeschoteld heb gekregen en denk dat ik hier een hoop kan leren.

Ervaring

Heel veel (werk)ervaring op het gebied van UX en design heb ik helaas nog niet. Daarom ben ik blij dat ik bij TimeChimp de ruimte krijg om die ervaring op te doen en bij kan dragen aan het verbeteren van de User Experience in TimeChimp 2.0. Daarnaast werk ik al 9.5 jaar in de horeca. Dit doe ik trouwens nog steeds ieder weekend naast m’n stage.

Persoonlijk

Als ik mezelf in een zin zou moeten omschrijven zou het denk ik zoiets worden: Creatief, energiek en ietwat drukke designer met een sarcastische kijk op het leven. Niet in de negatieve zin van het woord dan. Meer dat ik mezelf en dingen om me heen niet altijd even serieus neem. In m’n vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie of muziek. Muziek is een echte passie voor mij, ik heb m’n eigen band en treed (gelukkig) steeds regelmatiger op! Het beste advies dat ik ooit ontvangen heb? “Pick your battles!” zei een wijs man ooit tegen mij. Dit is mij voor altijd bijgebleven, ik vind het inspirerend en het helpt mij om iedere dag te kiezen waar ik voor ga.

Groetjes,
Stijn

s.vandergragt@timechimp.com

Ook stage lopen bij TimeChimp? Check: deze link. Staat er niets voor je tussen? Twijfel niet om een open sollicitatie te sturen!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape