dagroosters, oneven weken en verlofpotjes
2 min

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Bij TimeChimp werken we altijd hard aan het verder verbeteren en uitbreiden van onze tool. Zo maken we jouw werk makkelijker én leuker. Je kan nu dagroosters en oneven weken toevoegen aan een medewerkerscontract en er zijn nu verschillende afwezigheidstypes/verlofpotjes toe te wijzen aan medewerkers.

Dagroosters en oneven weken toewijzen

Niet iedereen werkt een standaard week van 40 uur. Zijn er medewerkers die oneven weken werken of een verplicht aantal uren per dag werken? Dan is het nu makkelijker om dit binnen TimeChimp aan te geven in de HRM module, door dit in te stellen bij het contracttype van de medewerker.

Het aantal uren dat de medewerker moet werken wordt nu automatisch verwerkt. Werkt de medewerker meer uren dan in het contract staan? Dan tellen deze uren als overuren. Deze uren zijn de volgende dag te zien in het medewerkers dashboard.

Verschillende afwezigheidstypes of verlofpotjes

Als je start met TimeChimp, zetten we altijd een intern project klaar met daarin verlof, ziekte en bijzonder verlof. Het kan goed zijn dat dat niet genoeg is voor jouw organisatie, bijvoorbeeld omdat je vaderschapsverlof of kortstondig zorgverlof wil toewijzen aan een medewerker. Dat is nu ook mogelijk binnen TimeChimp, wel zo handig! Je voegt eenvoudig een nieuw afwezigheidstype toe met de daarbij horende instellingen. Je vindt het nieuwe afwezigheidstype terug bij je dashboard onder het tabblad ‘verlof en/of verzuim’.

Voordelen van goede verlofregistratie

Als een medewerker verlof aanvraagt of zich ziekmeldt, is het belangrijk om dit goed te registreren. Het wordt namelijk al snel onoverzichtelijk als medewerkers hun verlof op verschillende manieren kunnen melden. Andere voordelen van goede verlofregistratie software zijn:

 • Altijd en overal inzicht in verlofopname
 • Makkelijk verlof registreren via je laptop of telefoon
 • Medewerkers hebben een eigen dashboard met hun verlofsaldo
 • Keur verlof met een paar muisklikken goed

 

 

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape