Notificaties ontvangen
< 1 min

Nieuwe feature: notificaties ontvangen

Sinds vandaag hebben we een gloednieuwe feature, namelijk het kunnen instellen en ontvangen van notificaties. Zo hoef je zelf niet al je zaken te checken en in de gaten te houden, maar doen wij dat voor je.

Budgetnotificatie voor projectmanagers
Werk je aan een project waar je budgetten voor hebt ingesteld? Dan is het mogelijk om een notificatie te ontvangen op het moment dat je meer dan een bepaald percentage van je budget hebt uitgegeven (zelf instelbaar). Zo geef je niet zomaar teveel geld uit, maar weet je op het juiste moment hoeveel je nog te besteden hebt. Alle projectmanagers van een bepaald project kunnen dit ontvangen en inzien.

Uren-notificatie voor gebruikers
Ook voor gebruikers hebben we notificaties ontwikkeld. Zo kun je elke maandagochtend een melding krijgen op het moment dat je je uren van de week ervoor nog niet hebt ingevuld. Ook is het mogelijk om een notificatie te ontvangen als je nog niet voldaan hebt aan je contracturen in die week. De beheerder heeft de mogelijkheid om deze notificaties in te stellen. Zo blijft je urenadministratie altijd op orde en hoef je geen weken of maanden terug in de tijd. Simpel & efficiënt.

Zijn er notificaties die je mist, maar die je wel graag zou willen? Laat het ons dan weten!

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape