Notificaties ontvangen
< 1 min

Nieuwe feature: notificaties ontvangen

Sinds vandaag hebben we een gloednieuwe feature, namelijk het kunnen instellen en ontvangen van notificaties. Zo hoef je zelf niet al je zaken te checken en in de gaten te houden, maar doen wij dat voor je.

Budgetnotificatie voor projectmanagers
Werk je aan een project waar je budgetten voor hebt ingesteld? Dan is het mogelijk om een notificatie te ontvangen op het moment dat je meer dan een bepaald percentage van je budget hebt uitgegeven (zelf instelbaar). Zo geef je niet zomaar teveel geld uit, maar weet je op het juiste moment hoeveel je nog te besteden hebt. Alle projectmanagers van een bepaald project kunnen dit ontvangen en inzien.

Uren-notificatie voor gebruikers
Ook voor gebruikers hebben we notificaties ontwikkeld. Zo kun je elke maandagochtend een melding krijgen op het moment dat je je uren van de week ervoor nog niet hebt ingevuld. Ook is het mogelijk om een notificatie te ontvangen als je nog niet voldaan hebt aan je contracturen in die week. De beheerder heeft de mogelijkheid om deze notificaties in te stellen. Zo blijft je urenadministratie altijd op orde en hoef je geen weken of maanden terug in de tijd. Simpel & efficiënt.

Zijn er notificaties die je mist, maar die je wel graag zou willen? Laat het ons dan weten!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape