Notificaties ontvangen
< 1 min

Nieuwe feature: notificaties ontvangen

Sinds vandaag hebben we een gloednieuwe feature, namelijk het kunnen instellen en ontvangen van notificaties. Zo hoef je zelf niet al je zaken te checken en in de gaten te houden, maar doen wij dat voor je.

Budgetnotificatie voor projectmanagers
Werk je aan een project waar je budgetten voor hebt ingesteld? Dan is het mogelijk om een notificatie te ontvangen op het moment dat je meer dan een bepaald percentage van je budget hebt uitgegeven (zelf instelbaar). Zo geef je niet zomaar teveel geld uit, maar weet je op het juiste moment hoeveel je nog te besteden hebt. Alle projectmanagers van een bepaald project kunnen dit ontvangen en inzien.

Uren-notificatie voor gebruikers
Ook voor gebruikers hebben we notificaties ontwikkeld. Zo kun je elke maandagochtend een melding krijgen op het moment dat je je uren van de week ervoor nog niet hebt ingevuld. Ook is het mogelijk om een notificatie te ontvangen als je nog niet voldaan hebt aan je contracturen in die week. De beheerder heeft de mogelijkheid om deze notificaties in te stellen. Zo blijft je urenadministratie altijd op orde en hoef je geen weken of maanden terug in de tijd. Simpel & efficiënt.

Zijn er notificaties die je mist, maar die je wel graag zou willen? Laat het ons dan weten!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape