Nieuwe functionaliteiten 2020
2 min

Nieuwe functionaliteiten 2020-1

We starten het nieuwe jaar lekker met een aantal functionaliteiten die we via het feedback kanaal hebben ontvangen. Daar hebben we de afgelopen 2 weken keihard aan gewerkt. Naast diverse kleine issues en verbeteringen die we hebben doorgevoerd, zijn er ook een aantal grotere aanpassingen die we hebben gedaan op veler verzoek. En wel de volgende:

 • Verplicht stellen van een omschrijving
 • Individuele uren, ritten en uitgaven kopiëren
 • Gebudgetteerde uren van medewerkers tonen in de planning

Verplicht stellen van een omschrijving

Je kunt nu instellen dat medewerkers verplicht een omschrijving dienen in te voeren wanneer ze een uren, ritten en/of uitgaven registreren. Per categorie kun je afzonderlijk instellen of dit verplicht is. Op die manier zorg je ervoor dat medewerkers altijd een beschrijving moeten toevoegen van de uitgevoerde werkzaamheden, uitgaven en/of gemaakte kilometers.

Een grote wens van meerdere klanten is om alleen bij facturabele uren een omschrijving verplicht te stellen. Ook dit hebben we inmiddels als extra functionaliteit toegevoegd.

Individuele uren, ritten en uitgaven kopiëren

Het was binnen TimeChimp al mogelijk om een volledige week te kopiëren. Op die manier kan je de gehele week aan registraties (zowel uren, uitgaven als ritten) van de afgelopen week kopiëren naar een volgende week. Door de nieuwe uitbreiding die we hebben gedaan kun je nu ook losse regels kopiëren.

Je kunt nu eenvoudig een urenregel, uitgave of rit kopiëren naar een dag naar keuze. Zo wordt je werk eenvoudiger én bespaar je tijd.

Gebudgetteerde uren van medewerkers tonen in de planning

De gebudgetteerde uren die je binnen een project op een medewerker instelt zie je nu direct terug in de planning. Die zijn zichtbaar op de regel voor de individuele medewerker in het overzicht bij planning, mits je uren hebt gebudgetteerd voor die medewerker. Op die manier kun je de planning precies volgens budget invullen, zonder dat je de gebudgetteerde uren apart erbij hoeft te houden. Dat maakt plannen weer een stuk eenvoudiger.

What’s next?

De komende periode besteden we veel aandacht aan het verbeteren van onze tool in het Engels. Zo zorgen we ervoor dat wanneer je kiest voor Engels als taal, alles ook netjes in het Engels is. Van eerste start tot aan de notificaties. Verder gaan we aan de slag met een optie voor het toevoegen van feestdagen. Dat is een veelgevraagde functionaliteit die we graag faciliteren. Hierdoor kun je straks als beheerder zelf feestdagen toevoegen die alvast geblokt/ingevuld worden in het overzicht van de medewerker.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zoals nieuwe functionaliteiten? Dan is het handig om ons te volgen op LinkedIn en/of Facebook.

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape