Nieuwe module: offertes
< 1 min

Nieuwe module: Offertes

Begin februari staat onze offerte module live in ons app center. Het digitaal offreren via TimeChimp behoort nu tot de mogelijkheden. De offerte module wordt onderdeel van de pakketten Business en Enterprise.

TimeChimp heeft de offerte module gerealiseerd om de workflow uit te breiden wat betreft uren, uitgaven of ritten. Het offreren van uren is een onderdeel van de totale workflow wat betreft urenregistratie en daarom een onmisbare module in onze tool. Omdat deze module nu te activeren is in het app center wordt het bijhouden van projecten en budgetten nog eenvoudiger en kunnen offertes die akkoord zijn bevonden direct omgezet worden in een project. Een aantal andere voordelen zijn:

 • Selecteer direct reeds aangemaakte uurtarieven op medewerker niveau, activiteit niveau etc.
 • Gebruik de offerte module als calculatietool. Door het inzichtelijk maken van marges weet je direct welke marges je maakt voor het versturen van een offerte.
 • Het digitaal laten ondertekenen en goedkeuren van offertes door de klant.
 • Bewaak marges door offertes direct over te zetten naar een project. Gebruik offerte bedragen als budget en bewaak je winstmarges.
 • Het direct overnemen reeds ingevoerde gegevens omtrent uurtarieven.
 • Gebruik de geoffreerde bedragen als budget en monitor de voortgang.

Dit is slechts een greep van de functionaliteit die de offerte module van TimeChimp biedt. Door het toevoegen van deze module krijgt de TimeChimp gebruiker een extra middel om zijn organisatie te monitoren en te automatiseren.

 

 

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape