Nieuwe module: offertes
< 1 min

Nieuwe module: Offertes

Begin februari staat onze offerte module live in ons app center. Het digitaal offreren via TimeChimp behoort nu tot de mogelijkheden. De offerte module wordt onderdeel van de pakketten Business en Enterprise.

TimeChimp heeft de offerte module gerealiseerd om de workflow uit te breiden wat betreft uren, uitgaven of ritten. Het offreren van uren is een onderdeel van de totale workflow wat betreft urenregistratie en daarom een onmisbare module in onze tool. Omdat deze module nu te activeren is in het app center wordt het bijhouden van projecten en budgetten nog eenvoudiger en kunnen offertes die akkoord zijn bevonden direct omgezet worden in een project. Een aantal andere voordelen zijn:

 • Selecteer direct reeds aangemaakte uurtarieven op medewerker niveau, activiteit niveau etc.
 • Gebruik de offerte module als calculatietool. Door het inzichtelijk maken van marges weet je direct welke marges je maakt voor het versturen van een offerte.
 • Het digitaal laten ondertekenen en goedkeuren van offertes door de klant.
 • Bewaak marges door offertes direct over te zetten naar een project. Gebruik offerte bedragen als budget en bewaak je winstmarges.
 • Het direct overnemen reeds ingevoerde gegevens omtrent uurtarieven.
 • Gebruik de geoffreerde bedragen als budget en monitor de voortgang.

Dit is slechts een greep van de functionaliteit die de offerte module van TimeChimp biedt. Door het toevoegen van deze module krijgt de TimeChimp gebruiker een extra middel om zijn organisatie te monitoren en te automatiseren.

 

 

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape