Planningsmodule
2 min

Nieuwe module: Planning

Begin februari is onze planningsmodule live gegaan. We hebben de afgelopen periode veel feedback ontvangen van de beta versie van onze planningsmodule. Dank daarvoor! We hebben alle feedback besproken en veel van de feedback zie je terug in onze tool. De overgebleven feedback staat op de roadmap en nemen we mee in toekomstige updates van de planninsmodule. In dit blog gaan we dieper in op de functionaliteit van de planning. We leggen uit wat het kan betekenen voor je organisatie en hoe planning samenwerkt met de andere functionaliteiten van TimeChimp.

Medewerkers inplannen
Met de planning van TimeChimp wordt je in staat gesteld mensen in te plannen op projecten. Op deze manier weet je wie van je resources op welk project is ingepland. Hiermee zie je direct hoeveel tijd je kwijt bent met een bepaald project maar kan je ook zien wie nog beschikbaar is om toe te voegen aan een project of juist vrij te houden zodat je een nieuw project kan starten. Door een eenvoudig overzicht weer te geven per persoon per dag hoeveel uren men ingepland staat of hoeveel uren je juist nog kan inplannen voor diegene.

Planningsmodule


Projecten inplannen

Door een drag en drop systeem zal je eenvoudig medewerkers kunnen inplannen op projecten. Ook kan men zeer gedetailleerd weken vooruit inplannen door de eenvoudige planning pop-up die men kan raadplegen. Op deze manier kun je een wekelijkse planning voor meerdere weken herhalen. Ook is het mogelijk om een activiteit te plannen per persoon per dag. De medewerkers kunnen hun planning inladen in hun agenda of ophalen via het eigen profiel binnen TimeChimp. Zo is men altijd op de hoogte waarvoor zij zijn ingepland die week.

Planningsmodule


Automatisch uren registreren
De medewerker kan zich abonneren op de planning zodat zijn uren automatisch geregistreerd worden. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd omdat niet iedere individuele medewerker zijn uren hoeft te registreren. Het enige wat de medewerker hoeft te doen, is te wijzigen wanneer men van de planning afstapt.

Planningsmodule

 

 

Andere

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Lees meer
Lees meer over Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape