Power BI
2 min

Power BI

We bieden als TimeChimp een koppeling met Power BI aan. Hierdoor kun je uitgebreide rapportages opmaken in Power BI met data vanuit TimeChimp, zonder zelf te hoeven exporteren/importeren. Daarnaast kun je ook data van andere tools in Power BI importeren waardoor je een totaaloverzicht van je organisatie kunt creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Om er voor te zorgen dat je snel van start kunt, zonder zelf eerst dashboards te moeten bouwen, hebben we alvast 4 dashboards opgezet voor je. Dit zijn transparante rapportages over de gehele organisatie heen. Dit houdt in dat je direct inzicht hebt in de resultaten die betrekking hebben op jouw organisatie.

De rapportages geven inzicht in managementinformatie, urenregistratie, projectmanagement en een medewerkersoverzicht. Je moet hierbij denken aan belangrijke cijfers over omzet, gemiddeld ziekteverzuim percentage, percentage facturabele uren, gemiddeld uurtarief, trend in uren, top 10 projecten, etc. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf aan de slag te gaan en de dashboards aan te passen of nieuwe te maken.

De voordelen op een rij:

 • Data rechtstreeks in Power BI vanuit TimeChimp
 • Direct van start met 4 verschillende dashboards
 • Mogelijkheid om zelf dashboards te maken
 • Direct inzicht in de belangrijkste resultaten
 • Data gedreven beslissingen nemen

Als je aan de slag wil met Microsoft Power BI kun je hier meer informatie vinden in onze Kennisbank. Hier kun je ook het template downloaden met daarin de 4 dashboards. Hieronder een voorbeeld van het management dashboard.

Management dashboard

Inzicht met Power BI

Power BI is te gebruiken met het Professional abonnement. Heb je vragen over Power BI? Neem dan contact met ons op via de chat of info@timechimp.com.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape