Koppeling TimeChimp Trips in the Cloud
< 1 min

Registreer je ritten automatisch via GPS met Trips in the Cloud

Bij TimeChimp geloven we heilig in samenwerken. Door je krachten te bundelen haal je het beste in elkaar naar boven. Daarom werken we graag samen met andere partijen om het voor jou nog makkelijker te maken! Daarom biedt TimeChimp nu ook een koppeling met Trips in the Cloud: automatisch ritten en kilometers registreren via GPS.  

Maak je rittenregistratie makkelijker 

Worden er bij jouw bedrijf veel zakelijke kilometers gemaakt? Dan weet je dat rittenregistratie of kilometerregistratie een flinke kluif is. Trips in the Cloud trackt met een gps-kastje automatisch je ritten en kilometers. Door de koppeling met TimeChimp wordt deze data ook meteen in onze tool geladen, wel zo makkelijk! 

Hoe zet je de integratie op? 

Bij TimeChimp is het heel makkelijk om integraties op te zetten. Kopieer de API-sleutel uit je TimeChimp account en neem contact op met Trips in the Cloud. Als je hen de API-sleutel geeft, dan zetten zij de connectie voor je op. Easy does it. 

Wat moet er in een rittenregistratie staan? 

Voor de Belastingdienst is het belangrijk om je ritten te registeren. Met je kilometerregistratie toon je aan dat je niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden in je zakelijke auto. Naast de kenmerken van de auto, moet je ook per rit deze data bijhouden: 

 • De startdatum 
 • De stand van de kilometerteller  
 • Het vertrekpunt en de bestemming 
 • Soort rit; zakelijk of privé 

Meer weten over onze koppelingen? 

Zoals je weet zijn we bij TimeChimp dol op samenwerken en daardoor hebben we koppelingen met verschillende partijen en het worden er steeds meer! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe koppelingen? Volg ons dan op LinkedIn of bekijk hier een overzicht van onze huidige koppelingen. 

Andere

Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Maak je werk overzichtelijker met deelprojecten

Een goed werkrooster maken? Zo doe je dat

Lees meer
Lees meer over Een goed werkrooster maken? Zo doe je dat

Masterclass Finance

Nico Langendoen heeft in 2016 Finnerz opgericht om de financiële situatie van ondernemers op orde te brengen. In deze masterclass vertelt hij meer over de uitdagingen van Finnerz, de keuze voor TimeChimp en de ervaringen met onze tool.

Lees meer
Lees meer over Masterclass Finance

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape