Rittenregistratie met GPS
< 1 min

Rittenregistratie via GPS

Hoe handig zou het zijn als niet meer handmatig je beginadres en eindadres hoeft in te vullen en je gereden afstand tot op de meter precies wordt bijgehouden? Dat is nu mogelijk met de nieuwe update (versie 1.1.1) van onze iOS en Android app!

GPS toegang geven
Bij het toevoegen van een nieuw rit via onze mobiele app kan je bij het kiezen van een route in de nieuwe update voor het gebruik van GPS. Hierna kom je in een scherm waarbij je gelijk de route gestart wordt. De eerste keer zal je alleen in dit scherm even toegang moeten geven dat onze TimeChimp app jouw GPS op je telefoon mag gebruiken. Dit is eenmalig en hoeft de volgende keer niet meer.

Automatisch begin- en eindadres
Als je in het scherm komt waar de route begint halen we gelijk aan de hand van je huidige positie (die we via GPS doorkrijgen) je adres op via Google maps. Deze wordt als beginadres ingevuld en kun je natuurlijk voor of na (niet tijdens 😉 ) het rijden deze nog aanpassen. Tijdens het rijden zal automatisch de gereden afstand getoond worden. Als je op de bestemming komt druk je alleen op de rode knop ‘Stop’ en wordt ook het eindadres automatisch ingevuld. Eenvoudiger kunnen we de rittenregistratie niet maken!

Andere verbeteringen
Verder misschien ook nog goed om te melden dat we, naast de rittenregistratie via GPS, ook nog meerdere kleine fixes hebben gedaan (naar aanleiding van jullie feedback). Ook kan je nu o.a. bij het toevoegen/bewerken van uren labels koppelen (dit was eerst alleen mogelijk via de browser versie).

Heb je feedback/tips voor deze nieuwe update? Laat het ons vooral weten!

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape