Rittenregistratie met GPS
< 1 min

Rittenregistratie via GPS

Hoe handig zou het zijn als niet meer handmatig je beginadres en eindadres hoeft in te vullen en je gereden afstand tot op de meter precies wordt bijgehouden? Dat is nu mogelijk met de nieuwe update (versie 1.1.1) van onze iOS en Android app!

GPS toegang geven
Bij het toevoegen van een nieuw rit via onze mobiele app kan je bij het kiezen van een route in de nieuwe update voor het gebruik van GPS. Hierna kom je in een scherm waarbij je gelijk de route gestart wordt. De eerste keer zal je alleen in dit scherm even toegang moeten geven dat onze TimeChimp app jouw GPS op je telefoon mag gebruiken. Dit is eenmalig en hoeft de volgende keer niet meer.

Automatisch begin- en eindadres
Als je in het scherm komt waar de route begint halen we gelijk aan de hand van je huidige positie (die we via GPS doorkrijgen) je adres op via Google maps. Deze wordt als beginadres ingevuld en kun je natuurlijk voor of na (niet tijdens 😉 ) het rijden deze nog aanpassen. Tijdens het rijden zal automatisch de gereden afstand getoond worden. Als je op de bestemming komt druk je alleen op de rode knop ‘Stop’ en wordt ook het eindadres automatisch ingevuld. Eenvoudiger kunnen we de rittenregistratie niet maken!

Andere verbeteringen
Verder misschien ook nog goed om te melden dat we, naast de rittenregistratie via GPS, ook nog meerdere kleine fixes hebben gedaan (naar aanleiding van jullie feedback). Ook kan je nu o.a. bij het toevoegen/bewerken van uren labels koppelen (dit was eerst alleen mogelijk via de browser versie).

Heb je feedback/tips voor deze nieuwe update? Laat het ons vooral weten!

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape