Rittenregistratie met GPS
< 1 min

Rittenregistratie via GPS

Hoe handig zou het zijn als niet meer handmatig je beginadres en eindadres hoeft in te vullen en je gereden afstand tot op de meter precies wordt bijgehouden? Dat is nu mogelijk met de nieuwe update (versie 1.1.1) van onze iOS en Android app!

GPS toegang geven
Bij het toevoegen van een nieuw rit via onze mobiele app kan je bij het kiezen van een route in de nieuwe update voor het gebruik van GPS. Hierna kom je in een scherm waarbij je gelijk de route gestart wordt. De eerste keer zal je alleen in dit scherm even toegang moeten geven dat onze TimeChimp app jouw GPS op je telefoon mag gebruiken. Dit is eenmalig en hoeft de volgende keer niet meer.

Automatisch begin- en eindadres
Als je in het scherm komt waar de route begint halen we gelijk aan de hand van je huidige positie (die we via GPS doorkrijgen) je adres op via Google maps. Deze wordt als beginadres ingevuld en kun je natuurlijk voor of na (niet tijdens 😉 ) het rijden deze nog aanpassen. Tijdens het rijden zal automatisch de gereden afstand getoond worden. Als je op de bestemming komt druk je alleen op de rode knop ‘Stop’ en wordt ook het eindadres automatisch ingevuld. Eenvoudiger kunnen we de rittenregistratie niet maken!

Andere verbeteringen
Verder misschien ook nog goed om te melden dat we, naast de rittenregistratie via GPS, ook nog meerdere kleine fixes hebben gedaan (naar aanleiding van jullie feedback). Ook kan je nu o.a. bij het toevoegen/bewerken van uren labels koppelen (dit was eerst alleen mogelijk via de browser versie).

Heb je feedback/tips voor deze nieuwe update? Laat het ons vooral weten!

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape