Sales executive Charlotte
3 min

Even voorstellen: sales executive Charlotte

TimeChimp groeit door en zo ook ons Business Development team. Inmiddels is ze al enige tijd bij ons werkzaam, maar jullie waren nog een ‘even voorstellen’ blog verschuldigd. Charlotte is verantwoordelijk voor de Business Development afdeling van TimeChimp.

Even voorstellen

Ik ben Charlotte, zoals net verteld inderdaad alweer enige tijd werkzaam bij TimeChimp, sinds maart om precies te zijn. Hoe ik bij TimeChimp terecht ben gekomen? Eigenlijk heel eenvoudig: Fred (Co-founder) heeft mij een bericht gestuurd op LinkedIn. In dit bericht was hij kort maar krachtig, zoals ie dat zo goed kan. Er stond in dat er nog twee verschillende functies beschikbaar waren, en één er van sloot precies aan bij waar ik naar op zoek was. ‘The rest is history’.

Ervaring

Voor TimeChimp heb ik gewerkt bij LolaLeads. Als Finance Manager heb ik daar een hele leuke en leerzame tijd gehad. De reden dat ik naar iets nieuws op zoek was is dat ik het erg leuk vond om met Business Development bezig te zijn. Helaas was dit maar ‘part of the job’ en kon ik er niet mijn focus volledig op verleggen en losweken van de andere functie. Het was dus tijd voor een nieuwe uitdaging! Wat me heel erg aanspreekt aan m’n huidige functie is de combinatie tussen de persoonlijke en zakelijke invalshoeken. Het persoonlijke contact en het opbouwen van de relatie om een productieve en vruchtbare samenwerking aan te gaan is voor mij de definitie van succes.

Voor de start van m’n carrière heb ik rechten gestudeerd aan de VU. Met heel veel plezier ook, alleen uiteindelijk zocht ik dus een commerciëlere invalshoek en ben ik de sales in gestroomd. Het is nu mijn doel om hier verder in te groeien en veel te leren.

Persoonlijk

Ik ben heel ver weg opgegroeid! In Zwolle. Echt een leuke stad, enorm van genoten tijdens m’n kindertijd. Daarna ben ik verhuist naar Epe en heb daar 8 jaar gewoond. Ik ben nu woonachtig in het mooie Amsterdam, de Pijp weliswaar. Waar ik later woon? Geen idee, ik denk in Amsterdam of Rotterdam.

Als ik mezelf in een zin of een paar woorden zou moeten omschrijven? Die vraag vindt iedereen lastig, ik denk iets in de trant van ‘impulsief maar nooit ondoordacht’. Ik denk het liefst niet heel ver vooruit, het is goed om ambities te hebben maar te ver vooruit denken werkt niet. Dat heb ik nooit gedaan en dat heeft me tot nog toe alleen nog maar gebracht op plaatsen waar ik wil zijn. Ik vind het een hele geruststellende gedachte om niet te weten waar ik over 5 jaar sta. Tijdens mijn studie rechten had ik ook nooit gedacht dat ik werkzaam zou zijn in de affiliate marketing. Het beste advies dat ik ooit heb gekregen is ‘Dare to take a leap of faith’. In de meest letterlijke zin is dit een mooie metafoor voor m’n mentaliteit: durf te springen en zie wel waar je uitkomt.

M’n hobby’s zijn simpel: rocyclen (echt een gaaf sportconcept, aanrader) en reizen. Ik heb al heel veel gereisd. Ik doe m’n ervaringen teniet als ik in een kort stukje op moet gaan schrijven hoe al m’n reizen geweest zijn. De laatste reis die ik heb gemaakt was naar Brazilië, helemaal te gek vond ik dat. Zo mooi en groen! Afrika is mijn lievelingscontinent. Ik ben in Uganda, Kenia, Tanzania, Zambia, Namibië en Zuid Afrika geweest. Zoals ik al zei, onbeschrijflijk mooi.

Ben je op zoek naar een oplossing voor het digitaliseren van je urenregistratie? Stuur me een mailtje: c.laubert@timechimp.com.

Ook werken bij TimeChimp? Check: deze link. Staat er niets voor je tussen? Twijfel niet om een open sollicitatie te sturen!

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Je hebt een druk leven en slim omgaan met je werktijd is best een uitdaging. Je vliegt van meeting naar meeting en hebt ook nog een flinke takenlijst. Hoe zorg je ervoor dat je de dag goed indeelt zodat je alles op je to do lijstje kan afvinken? We got you.

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape