Ontwikkelingen TimeChimp 2019
< 1 min

TimeChimp 2.0: Part 1

Heb je afgelopen jaar contact gehad met onze support afdeling? Dan is de term TimeChimp 2.0 je waarschijnlijk niet ontgaan.

Al vanaf de start van TimeChimp ontvangen wij veel feedback vanuit de community. Hier zijn we zeer dankbaar voor! Het geeft ons een goed beeld van wat jullie als dagelijkse gebruiker verwachten van TimeChimp. Onze developers houden daarnaast nauwlettend de laatste innovaties op het gebied van techniek in de gaten.

We zijn tot een punt gekomen waarbij we alle feedback, kennis en technologische innovaties gaan bundelen in een nieuwe gebruikerservaring. Omdat we niet afwijken van onze formule en de feedbackpagina als basis hebben genomen, zal de nieuwe TimeChimp omgeving bekend aanvoelen. Maar dan nét even fijner!

De pijlers voor TimeChimp 2.0 zijn onder andere:

 • Het uit handen nemen van repeterende werkzaamheden
 • Betere menu en paginastructuur ten behoeve van navigatie en vindbaarheid
 • Het verkrijgen van meer en duidelijker overzicht op resultaten en totalen
 • Het efficiënter maken om bulk data te verwerken.
 • Meerdere facturatie, budget en template mogelijkheden op hetzelfde project.
 • Een betere en uitgebreidere mobiele gebruikerservaring
 • Een uitgebreider rechten systeem, ook over meerdere organisaties

Dit, en nog veel meer mag je verwachten in het nieuwe TimeChimp. Namens het team van TimeChimp, bedankt voor het vertrouwen in ons product.

Wil je continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan is het handig om ons te volgen op LinkedIn en/of Facebook. Interesse om deel te nemen aan de testgroep? Laat het ons weten via de chat of s.vandersteen@timechimp.com.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape