< 1 min

TimeChimp als urenregistratietool

Bij onze zoektocht naar een goede urenregistratietool voor onze eigen onderneming merkte we dat er geen applicaties tussen zaten die voldeden aan onze eisen. Bijna alle urenregistratietools vonden we erg ingewikkeld en er onverzorgd uitzien. Ze waren op mobiel slecht (of niet) te bekijken en bij velen nam het aardig wat tijd in om uiteindelijk uren in te boeken. Na deze zoektocht zijn we 2 jaar geleden op het idee gekomen om zelf een tool te gaan ontwikkelen. Eentje die voor iedereen simpel moest zijn en gewoon moest doen wat het moet doen; snel en makkelijk je uren registreren.

Vaste prijs
Wij hebben besloten om per gebruiker een vast bedrag te vragen voor een complete tool. Anders dan bij gratis versies die je op het internet kan vinden, kun je bij TimeChimp voor een minimaal bedrag per maand gebruik maken van een complete urenregistratie tool inclusief facturatie en de benodigde overzichten. Alle ontwikkelingen van de tool in de toekomst worden automatisch meegenomen en zal dus niet een extra bedrag voor worden berekend.

Anders dan gratis tools
Je urenregistratie en facturatie is voor je bedrijf van groot belang; TimeChimp helpt je daarbij en heeft alle benodigde certificaten om je urenregistratie veilig te laten verlopen. Wij zorgen voor een dagelijkse back-up zodat je gegevens niet verloren gaan. Ook zorgen wij ervoor dat TimeChimp overal en altijd te bereiken is zodat je altijd en overal je uren kunt registreren. Start nu met uren registreren via TimeChimp!

Andere

Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Lees meer
Lees meer over Je timemanagement skills verbeteren? Dat doe je zo

Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Lees meer
Lees meer over Met TimeChimp voorbereid 2023 in

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape