TimeChimp Chrome extensie
< 1 min

TimeChimp Chrome Extensie beschikbaar

Vandaag is de TimeChimp Chrome Extensie beschikbaar gemaakt in de Chrome Web Store. Voeg deze direct toe aan je Chrome browser!

Wat kan je met deze Chrome Extensie?

Met deze Chrome Extensie hoef je niet elke keer naar TimeChimp te navigeren, maar kun je boven in Chrome (rechts naast de adresbalk) op het TimeChimp icoontje klikken. Je krijgt dan een pop-up waarin je snel je uren kunt toevoegen en optioneel een timer kunt starten. Wanneer je de timer start zal het TimeChimp icoontje groen worden (i.p.v. grijs) en kan je later weer op dit icoontje klikken om de timer vervolgens te stoppen. Ook hebben we een link toegevoegd aan het menu zodat je snel naar onze site kan navigeren.

Chrome extensie

Hoe voeg ik deze toe?

Als eerste heb je de Chrome browser nodig. Heb je deze nog niet download hem dan hier. Chrome is een fijne en snelle browser. Vooral vergeleken met Internet Explorer zal ook TimeChimp veel sneller geladen zijn in Chrome. Ook al wil je niet de Chrome Extensie gaan gebruiken raden we sowieso aan wel Chrome zelf te gebruiken.

Heb je Chrome? Ga dan naar de Chrome Webstore om deze toe te voegen.

Feedback

Natuurlijk zijn we altijd weer op zoek naar feedback van jou als gebruiker. Test dus gelijk de extensie en laat vooral weten of hij handig voor je werkt en wat we hier nog meer aan kunnen verbeteren.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape