Nieuwe functionaliteiten 2020
2 min

TimeChimp update september 2021

De afgelopen tijd hebben we weer een aantal verbeteringen doorgevoerd en functionaliteiten uitgebreid. We vertellen je hieronder welke dat zijn.

Contractnummer

Het is sinds kort mogelijk om aan een contract binnen TimeChimp een contractnummer mee te geven en deze op te halen via onze API. Je gebruikt contracten om overuren te berekenen of medewerkers een inkoop- en/of verkooptarief mee te geven. Het inkooptarief gebruik je om kosten te berekenen en het verkooptarief kun je gebruiken als uurtarief om door te berekenen aan je klanten. Je vindt contracten onder Teams -> Medewerkers -> medewerker selecteren -> Contract.

Teammanager

Je geeft nu zelf aan of Teammanagers hun eigen uren mogen goedkeuren. Je geeft dit aan via Instellingen -> Goedkeuren. Hier kies je vervolgens welke rollen binnen de organisatie mogen goedkeuren. Wanneer je kiest voor ‘Teammanager’ verschijnt vervolgens de optie ‘Teammanager kan zijn eigen uren goedkeuren’. Hier selecteer je Ja of Nee.

Planning

Je exporteert nu ook de planning van een medewerker per week. Voorheen kon je alleen de planning van een hele maand exporteren naar excel, maar nu is het dus ook mogelijk om dit per medewerker per week te doen. Handig wanneer je planning vaak verandert en je wekelijks een planning wilt delen of ophangen op kantoor.

Projecten

Je kunt binnen een project nu ook op kosten budgetteren. Op die manier houd je eenvoudig bij of je projecten binnen budget blijven en je kosten niet de pan uit rijzen door tijdig bij te sturen. Verder zie je nu in één oogopslag hoeveel mensen van een team reeds aan het project zijn gekoppeld door middel van nummering.

Exact Globe

Naast de koppeling met Exact Online bieden we nu ook een koppeling met Exact Globe aan via een externe partner. Deze koppeling is tegen betaling, maar wordt ook volledig op maat opgeleverd. Meer weten? Neem dan contact op via info@timechimp.com.

Visma Nmbrs

Je kunt je uren eenvoudig doorzetten vanuit TimeChimp naar de salarissoftware van Visma Nmbrs. Deze integratie hebben we uitgebreid waardoor je nu kunt aangeven met welke periode je werkt binnen Visma Nmbrs: maandelijks of 4-wekelijks.

Teams

Om je werk als beheerder van TimeChimp net wat makkelijker te maken kun je medewerkers nu in bulk verwijderen in plaats van een voor een. Handig wanneer je veel wisselingen hebt binnen de organisatie, bijvoorbeeld door de inzet van externe/tijdelijke krachten.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape