TimeChimp updates 2018
2 min

TimeChimp updates januari 2018

We hebben al een tijdje geen nieuw blog bericht online gezet. Dit komt mede doordat we hier druk zijn geweest met onze nieuwe prijzen & pakketten en niet te veel communicatie hier door heen wilden laten lopen. Uiteraard hebben we niet stil gezeten met de verdere ontwikkeling van TimeChimp. Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste updates.

 • Bij gebruik van de Chrome extensie is het mogelijk een herinnering te krijgen om je uren te registreren. Kies voor opties bij de Chrome extensie en vink aan dat je deze herinneringen wilt ontvangen. Stel daarna in hoe vaak je de herinnering wil terugzien.
 • Het is mogelijk om de btw-tarieven binnen TimeChimp zelf in te stellen. Dit doe je bij Instellingen (tandwiel icoontje) in het hoofdmenu en dan Algemeen. Daar krijg je de optie om deze zelf te wijzigen en nieuwe toe te voegen.
 • Wil je dat je medewerkers na een aantal weken niet meer kunnen registreren in het verleden? Dan kan je nu deze periode afsluiten. Dat is in te stellen bij Instellingen (tandwiel icoontje) in het hoofdmenu en dan Algemeen. Geef hier aan vanaf hoeveel weken terug een medewerker mag registreren.
 • Verlof is nu zichtbaar op de onze mobiele app. Dit kan vanaf versie 1.1.7.
 • Je kunt het klantenportaal nu ook in een andere taal instellen (Engels of Duits).
 • We hebben alle e-mails die verstuurd worden vanuit TimeChimp (o.a. het aanmelden van een nieuwe gebruiker) vertaald naar het Engels.
 • De mail die wordt gestuurd voor het aanbieden van uren in het klantenportaal richting de klant is nu zelf te aan te passen. Door het gebuik van placeholders neemt de e-mail contactpersoon/bedrijf/naam van het project automatisch mee.

Vanaf 1 februari gaan we over op onze nieuwe pakketten waarbij we ook nieuwe functionaliteit gaan lanceren (niet hier boven vermeld). Houdt onze communicatie op social media in de gaten voor meer informatie en lees onze nieuwsbrief voor de laatste status hieromtrent.

Other blogs

Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

De voordelen van mobiele urenregistratie voor IT-professionals en verhoog hiermee de productiviteit van software ontwikkelingsteams.

Lees meer
Lees meer over Mobile Urenregistratie: Een Gids voor IT Professionals

Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Ontdek welke invloed ‘het nieuwe werken’ heeft op digitaal leiderschap en welke rol timemanagement hierin speelt.

Lees meer
Lees meer over Het Nieuwe Werken: Hou grip op Digitaal Leiderschap met Timemanagement

Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

5-stappen strategie: ‘Hybride leiderschap voor IT-teams op afstand’. Van communicatie tot tijdregistratie: positieve en productieve teams.

Lees meer
Lees meer over Hybride Werken: Hoe je IT-teams op afstand succesvol kan aansturen?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape